Dronefoto2 Dronofoto3 Forhave2 Havegang1 Havegang2 Hustrappe1 Terasse Udsigt Entre Udsigt Trappeopgang Nede Trappeopgang Nede2 Stue1 Stue6 Stue2 Stue3 Stue Udsigt Spisetue1 Spisestue2 Spisestue3 Koekken3 Koekken4 Koekken1 Koekken2 Drivhus3 Drivhus1 Drivhus2 Trappeopgang Udsigt1 Repot2 Repot3 Sovevaerelse4 Sovevaerelse5 Sovevaerelse3 Sovevaerelse Udsigt3 Sovevaerelse Udsigt2 Foerste Sal Udsigt 1 Badevaerelse2 Badevaerelse1 Badevaerelse Udsigt Boernevaerelse1 Boernevaerelse2 Kaeldertrappe1 Kaeldertrappe2 Kaeldergang2 Kaelder Vakserum2 Kaelder Vaskerum5 Kaelder Vaskerum Kaelder Vaskerum4 Hus Kaelder Sovevaerelse Kaeldervaerelse1 Kaeldervaerelse2 Kaelder Badevaerelse Kaelder Badevaerelse2 Baghave3 Baghave1 Baghave2 Dronefoto1 Dronofoto4 Plantegning Stueplan Plantegning 1 Sal Plantegning Kaelder

Flot gul-pudset Murermestervilla i 3 etager med den smukkeste udsigt over Kolding.

Her udbydes en virkelig hyggelig og charmerende villa på 3 etager med i alt 183 kvadratmeter, hvoraf de 40 ikke er angivet som beboelse, men dog stadig er meget brugbare.

Til villaen hører en fantastisk hyggelig - og privat have. Her er en unik og smuk udsigt over Kolding by og fjord. Kvarteret er utrolig roligt og fra villaen kan man indenfor 15 minutter gå direkte til centrum af Kolding. Skole, daginstitutioner og indkøb er indenfor kort afstand, ligesom der findes stisystemer, legearealer og Marielundskoven kort fra boligen. 

Til villaen hører en fantastisk hyggeligt og velholdt have. Forhaven er udlagt med store græsareealer i niveauer, flisebelagte gangsystemer, smukke træer, bede og hyggelige kroge. Baghaven har et flot etableret orangeri i forbindelse med selve villaen, flisebelagt terrasse, græsarealer, store træer og et lille legehus.

Der er etableret parkering foran huset med indkørsel og carport. 

En flisebelagt gangsti fører herfra op mod huset, der troner på toppen af haven og danner den fantastiske udsigt med sin beliggenhed. 

En trappe fører fra havegangen til hovedindgangen og en større terrasse på villaens forside. Her er indgang til husets entré i forbindelse med gangareal, der fordeler etagens rum og har trappe, der fører til hhv. 1. sal og kælder. I gangen har strømmer lyset ind gennem trappeopgange fra veluxvinduerne i taget. 

Stueetagen inderholder derudover et fint køkken, en større spisestue og stue. Rummene har flot lysindfald fra vinduespartier i flere verdenshjørner, smukke originale trægulve, og der er udgang fra begge stuer til hhv. terrasse på forsiden af huset og til orangeriet i baghaven. 

På 1. sal findes repos, et fint værelse, større soveværelse med stor skabsvæg, udgang til mindre balkon og veluxvinduer for godt lysindfald samt nyere etableret badeværelse med brus, hvor du kan bade med smuk udsigt over Koldings tage. Samtlige værelser har flotte trægulve og masser af lysindfald. 

Der er nedgang til kælderen både indefra og udefra. Kælderen indeholder 63 gode og brugbare kvadratmeter, herunder er de 23 kvadratmeter opført som beboelse. I kælderen findes udover gangareal et stort vaskerum, som sagtens kan benyttes til andre formål, 2 gode disponible rum og et nyere etableret badeværelse. 

Villaen udlejes fra 1. marts 2022 for en periode på 4-5 år, dog min. 1 år. 

Depositum: 3 måneders leje

Forbrug betales direkte til forsyningsselskaberne udover huslejen. 

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia