Om os

Phoenix Home startede primo 2013, på et værelse i mit private hjem, som en reaktion på en pludselig mangel i branchen på ekspertise inden for mit kerneområde - udlejning og administration af boliger på det jyske og fynske marked. 

Jeg oplevede blandt netværk, kunder og samarbejdspartnere en efterspørgsel efter min viden og kunnen, og det blev startskuddet til Phoenix Home.

Siden da er Phoenix Home vokset ud af værelset i privaten og ind i et stærkt erhvervsmæssigt fællesskab, Erhvervscentrum Aarhus, først i Pakhus 13 og nu senere i DOKK1 på Aarhus havn.

Vores netværk er blevet mere omfattende og endnu stærkere, og selvom jeg endnu er den primære del af virksomheden, varetager jeg ikke alle funktioner. Min filosofi er, at man skal koncentrere sig om at gøre det, man er bedst til. Derfor entrerer jeg i dag med en række af de dygtigste folk indenfor bl.a. bogholderi, marketing, it, ejendomsservice, facilitiy management og håndværk for at sikre, at vi yder vores kunder det bedste på alle vores service-områder. 

Siden begyndelsen har vi med anerkendelse og succes udlejet flere hundrede boliger i Jylland og på Fyn, og vi anser i dag os selv som det første og bedste valg inden for privat boligudlejning og administration i netop vores område. 

 

I Phoenix Home sætter vi kunden i centrum!

I Phoenix Home forstår vi, at dit hjem er mere end en bolig. Det er ikke bare mursten, men det er også dine værdier, følelser og minder. Netop derfor forstår vi også, at en succesfuld udlejning tager afsæt i den enkelte kundes behov og ønsker og at det helt rigtige match mellem lejer og udlejer er afgørende. 

Vi sikrer os at erfaring og kompetence går hånd i hånd med service og respekt, således vi kan skabe den nødvendige tryghed for dig i udlejningen af din bolig.

I Phoenix Home fokuserer vi på det, vi er bedst til –
Vi flyver ikke højere end vingerne kan bære!

Vi ønsker at tilbyde vores kunder kvalitet.
Vores mål er ikke at være størst men at være bedst til det, vi laver, nemlig boligudlejning. Derfor er vi bl.a. ikke landsdækkende. Vi dækker, som de eneste i branchen, udelukkende Jylland og Fyn, da vi koncentrerer os om de områder, vi har størst erfaring indenfor og kendskab til. Desuden mener vi, at det yder tryghed, at vi er nærværende i de områder, vi repræsenterer. 

For at levere den bedste service og kvalitet i enhver af vores områder, samarbejder vi desuden med nogle af de dygtigeste folk indenfor bl.a. bogholderi, jura, ejendomsservice, facility management mm. 

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia