DSC05863 DSC05873 DSC05803 DSC05930 DSC04224 DSC04377 DSC04371 DSC04375 DSC04315 DSC04285 DSC04301 DSC04298 DSC04292 DSC04250 DSC04249 DSC04312 DSC04319 DSC04282 DSC04332 DSC04242 DSC04220 DSC04248 DSC04341 DSC04350 DSC04356 DSC04261 DSC06700 DSC06697 DJI 0002 DJI 0001 DSC05794 DSC05786 DSC08677 DSC08693 DSC08703 DSC08685 102 101 100

Prisvindende og eksklusiv liebhavervilla i første parket i Risskov

Her er muligheden for at blive beboer i et af Aarhus´ mest eksklusive enfamilieboliger. En prisvindende villa beliggende i første parket i Risskov. Villaen, som er tegnet af Aarhus-arkitekterne Schmidt Hammer Lassen, har bl.a. har vundet Aarhus Kommunes arkitekturpris for godt og smukt byggeri i 2011. Schmidt Hammer Lassen står også bag bl.a. Dokk1, ARoS og Den Sorte Diamant, som alle er blevet vartegn for Smilets By. 

Selv fremhæver arkitekterne, at villaen er skabt som et helt moderne byggeri med vinkler, der muliggør, at der skydes balkoner ud fra facaden, som fanger solen og udsigten over både Aarhus bugt og byen. Villaen er, som et af de eneste i området, opført i 2 fulde etager og med høj kælder og derfor indeholder boligen i alt 328 kvadratmeter, hvoraf de 130 kvadratmeter udgøres af en fuld funktionsdygtig og brugbar kælder. 

Moderniteten i villaen understreges af den teknologi, der er integreret i huset. Der er overalt intelligente lyd- og lys-systemer, integrerede TV og lydanlæg samt gardiner, der styres af paneler. 

Villaen afskærmes fra vejen af et hegn i samme materiale og udseende som villaens facade. Ligeledes er skure og garage opført i samme, således sammenhængen mellem de forskellige enheder er slående og giver et roligt og harmonisk udseende. 

I hegnet mod vejen er der integreret en elektronisk skydedør, som elegant skydes til side, når du ankommer hjem i bil. Døren fører lige mod den store dobbelte garage, ligeledes med automatiske, elektroniske døre. 

Når du er ankommet, møder du et fantastisk gårdrum med vinklede reposer, som er placeret således at aftensolen fra vest kan nydes her. Ligeledes findes en fin have med plæne og smuk beplantning. 

Indgang til villaen sker enten fra garagen til kælderens fordelingsgang eller via en trappe indbygget i reposerne til den høje stueetage, til hoveddøren og dermed til villaens entré. 

Ved indgang fra entréen mødes du af et fantastisk lysindfald lige fra du træder ind. Netop lysindfaldet er noget af det, der er gennemgående for boligen, og som det er tydeligt at arkitekterne har gennemtænkt til mindste detalje. 

Entréen ligger i åben forbindelse med trappeopgangen og køkken-alrummet. De massive træ-trin på trappen synes svævende med en gennemgående glasafskærmning på den ene side og ligeledes en gennemgående rå betonvæg på den anden. Fra 1. salen strømmer lyset ned fra ovenlysvinduerne. 

Gennemgående i villaen er smukke brede plankegulve samt en del indbygget inventar i massivt eg, som tilføjer boligen varme mod de ellers rå overflader husets ydre består af. 

Således er der i entréen en indbygget træbænk med faste knager og skuffer, hvor kan du efterlade overtøj og sko.

Selve køkken-alrummet er placeret med store glasfacader mod haven og ikke mindst med fuld udsigt over bugten. En fritstående brændeovn med tilhørende hylder til hhv. brænde og integreret TV, på modsatte side, opdeler fint alrummet, således der både er plads til spiseafdeling og hyggekrog. 

Selve køkkenet er med pæne hvide grebsfri elementer og integrerede hårde hvidevarer, herunder med amerikansk køle-/frys, kogeplader, emhætte, ovn, dampovn, varmeskuffe, opvaskemaskine og ophængt TV. I køkkenet er der god skabs- og skuffeplads samt en vaske-ø, med god bordplads. Fra alrummet har man udgang til gårdhave, reposer og balkon. 

Samtlige balkoner har glasafskærmninger, således udsigten ikke generes, når den nydes indefra. 

Stueetagen består derudover af 2 stort set identiske værelser med integreret høj seng, arbejdsbord og bogkasser. En sjov detalje i værelserne er en vasketøjslem, som hvis den benyttes sørger for, at vasketøjet selv finder ned i bryggerset. Desuden findes i stueetagen det ene af i alt 3 badeværelser - alle i samme stil med mosaikker på flere vægge samt i bruseafdelingen, der er etableret med så høj kant, at det ligeledes kan benyttes som badekar. Alle badeværelser har rå betongulve, væghængt toilet, skabe og store spejle. 

Fra trappen mødes du på 1. sal af et endnu smukkere vue over Aarhus bugt i den hyggelige stue, hvor der ligeledes er glasfacade mod øst. Her findes et integreret reolsystem med lydanlæg tilkoblet de indbyggede højtalere i lofterne, indbygget TV og endnu en brændeovn. Herfra er der også udgang til den øverste af villaens balkoner.  

På 1. salen finder man derudover en lækker forældreafdeling med walk-in og badeværelse. Den inderste væg i soveværelset består af en trævæg i samme planker som gulvene, hvor en sengeramme og sengeborde er integreret i samme materiale. Ligeledes er der indbygget TV i dette rum. Skydedøre på hver side af denne trævæg fører til hhv. walk-in afdelingen med indbyggede reoler samt til badeværelset. 

Derudover findes der på dette niveau et mindre, men godt værelse som er brugbart til kontor. Igen er der bygget en vinkel på huset her, således at et vindue fra gulv til loft sørger for et godt lysindfald og at udsigten kan nydes, når man sidder her og arbejder. I dette rum er der etableret reolvæg med integreret skrivebord. 

Kælderen i huset overrasker med den særdeles gode loftshøjde. Her findes husets anden indgang og fordelingsgang i ét. Samme indbyggede opbevaring til overtøj og sko, som man fandt i entréen, et etableret her, ligesom der findes en del skoskabe. 

I kælderen findes 2 fine værelser, bryggers med vaskefaciliteter samt god skabs - og bordplads, et badeværelse i samme stil som de øvrige og et helt unikt multirum. 

Multirummet er placeret mod haven. Der er tale om et meget stort og funktionelt rum som kan benyttes til mange forskellige formål. Der er etableret en projekter og gardiner til afskærmning, så den helt rigtige biografstemning kan etableres. Langs hele den østlige facade er der vinduer, således at lysindfaldet også her er optimalt. Desuden har rummet et mindre the-køkken og en lang væg med vinkøleskabe. 

Alt i alt findes der sandsynligvis ikke en lejebolig vest for Storebælt, der kan sammenligne sig med denne. Beliggenheden, men ikke mindst eksklusiviteten og detaljegraden, man mærker helt gennemgående i denne bolig, er helt unik og bør opleves!

Villaen udlejes snarest for en periode på 1 år. 

Depositum: 3 måneder. 

Forbrug betales udover huslejen. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia