1 DSC09690 10 DSC09169 11 DSC09159 13 DSC09149 14 DSC09144 12 DSC09154 16 DSC09134 15 DSC09139 5 DSC09199 7 DSC09189 6 DSC09194 8 DSC09179 9 DSC09174 17 DSC09126 2 DSC09206

Smuk og renoveret villa i Silkeborgs Sydby

Velkommen og træd ind i denne charmerende villa, oprindeligt fra 1949, der nu står som et perfekt blend af historisk charme og moderne komfort. Med løbende tilbygninger og omfattende renoveringer på både stueetage og første sal, byder dette hjem på en unik oplevelse for den kommende lejer.

Når du åbner døren til villaen, mødes du af en entré, som på fineste vis viser, at historien møder nutiden i denne smukke bolig. På venstre hånd fører trappen op til første sal og bag en lille dør er der ligeledes adgang kælderen. Til højre findes et fint værelse, mens der fra entréen også findes en smuk, original dør med et lille rundt vindue, bag hvilken der findes et gæstetoilet med det smukkeste tapet.

Går du længere indenfor, møder du hjertet af huset, som åbner sig op i et stort køkken-alrum. Her finder du det moderne køkken med snedker-lavede fronter, granitbordplade og lækre nye hårde hvidevarer heriblandt ovn, kombi-ovn og amerikansk køle/fryseskab. Køkkenet ligger i åben forbindelse til spisestuen, med høje vinduer hvorfra der lukkes en masse lys ind i rummet. Terrassedøre fører herfra til en hyggelig overdækket terrasse hævet over den store og lukkede have. Separeret fra køkken/alrummet med originale skydedøre findes derudover en hyggelig stue, som indbyder til afslapning og hyggetid. 

Tager du trappen til 1. sal møder du en repos med adgang til: et større soveværelse med smukke høje træpaneler på væggene; 2 gode værelser, som begge har originale skabe og udnyttede skunke til opbevaring; et lækkert walk-in closet, der på fineste vis udnytter pladsen på denne etage samt et imponerende nyrenoveret badeværelse med både bruser og det smukkeste badekar på løvefødder, som fuldender dette niveau.

Tager du trappen ned i kælderen, venter en praktisk og brugbar etage med fin loftshøjde og direkte indgang udefra. Gangarealet kan med fordel udnyttes til ekstra overtøj og sko, så dette ikke generer i beboelsen ovenpå. Her er hele 4 disponible rum, herunder et vaskerum med hele 2 vaskemaskiner og en tørretumbler, der giver rig mulighed for at få tøjvasken klaret i en fart. Fra kælderen er der også direkte adgang til garagen, således man kan bevæge sig tørskoet fra bil til bolig uden problemer. Garagen er desuden med el-porte, som bidrager yderligere til komforten i dagligdagen, ligesom der er etableret el-lade stander foran boligen.

Den store private grund med lukket og etableret have, drivhus og skur giver masser af muligheder for udendørsaktiviteter. Og med den medfølgende robotplæneklipper er vedligeholdelsen en leg.

Huset er ideelt placeret i den populære Sydby, tæt på både byens puls og naturskønne områder ved søerne. Her er kort afstand til centrum, skoler, fritidsaktiviteter og populære faciliteter som bl.a. Aqua og Søbadet.

Huset er renoveret med stor respekt for dets oprindelige stil, og detaljer som bevarelse af de originale døre, træpaneler på 1. sal, smuk sildebensparket på gulvene i stueetagen mm. vidner om dette.

Dette unikke hjem er tilgængeligt for leje fra 1. juni 2024, med en minimumslejeperiode på 1 år og mulighed for 3 år.

Forbrug betales ud over huslejen. 

Depositum: 3 måneders leje.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia