DSC09289 DSC09280 DSC09275 DSC09277 DSC09285 DSC09251 DSC09258 DSC09257 DSC09262 DSC09266 DSC09267 DSC09295 DSC09296

Enestående udsigtsvilla i Egå

Denne helt fantastisk moderniserede villa ligger på en stille blind vej overfor grønne arealer og med fri udsigt over Århus bugten samt et par hundrede meter til Skæring strand.

Villaen er fra 1967, men er totalrenoveret og moderniseret i 2009. Ved renoveringen har man tænkt boligen ind i den nye tidsalder på en meget fin og klædelig måde, således alle boligens i alt 186 kvm. fremstår lækre og moderne i både stil og udtryk.

Boligen er fordelt på 2 etager med 120 kvm. på øverste etage og 66 kvm. i den høje -meget brugbare – underetage.

Villaen indeholder entré i ét med mindre fordelingsgang. Her er nedgang til underetagen, ligesom der herfra er adgang til alle rum på denne etage. Arealet har pæne mørke klinker på gulvet og lyse vægge. Her ledes til godt værelse/kontor samt forældresoveværelse med stor skabsvæg og udgang til den lækre træterrasse. Dernæst adgang til husets største badeværelse med flotte lyse klinker, brus og pænt bademøblement samt husets hjerte – stue og køkken/alrum i sammenhæng. Dette rum præges af de store panoramavinduer, der lukker den smukke udsigt over grønne arealer og ikke mindst Århus bugt helt ind i boligen. Ved moderniseringen har man udbygget spise-afdelingen med en glaskarnap, som er med til at give boligen det moderne udtryk og lukke endnu mere af lyset og naturen ind.

Køkkenet, som ligger i åen forbindelse med spiseafdelingen og pænt afskærmet fra stuen med et par mindre vægge, er i lækre mørke elementer med alt i hårde hvidevarer og god belysning.

Fra den store rummelige stue er der udgang til træterrassen, der går rundt om halvdelen af huset, og ligger i højt niveau, så man får fuld udnytte af den smukke udsigt. Der er på terrassen foran stuen en hyggelig krog, ligesom terrassen også rummer muligheder for et større havemøblement. Fra terrassen er der nedgang til den overskuelige have med græs, få buske og træer samt fliseterrasse.

Husets underetage indeholder stor gang med granitgulv. Dette kan eventuelt benyttes som opholdsrum/kontor mv. 2 gode lyse værelser, badeværelse med brus samt stort lyst bryggers med god skabsplads og vaskefaciliteter, hvortil der også er udgang fra huset til gadeniveau og parkering.

Boligen ligger ved Skæring strand. Kort herfra findes en god skole, daginstitutioner og pænt udbud af fritidsaktiviteter, ligesom der ikke er langt til indkøb mv.

Her er der tale om et hus i særklasse. Pænt moderniseret og med en skøn beliggenhed.

Villaen administreres og har viceværtordning gennem Phoenix Home.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia