DSC06570 2 DSC06559 2 DSC06562 DSC06561 2 DSC06555 2 DSC06553 2 DSC06554 DSC06565 DSC06557 DSC06567 2 DSC06568 2

Veldisponeret strøg-lejlighed med 3 værelser, Vejle

UDLEJER TILBYDER FØRSTE MÅNEDS HUSLEJE GRATIS

Er I en lille børnefamilie eller flere modne personer, som søger en delevenlig lejlighed, med en ekstrem central og god beliggenhed, så er denne lejlighed helt sikkert noget for Jer.

Denne sjældent udbudte lejlighed er beliggende på 3. sal i en præsentabel og rolig ejendom på Tønnesgade, lige for foden af gågaden, ved siden af shoppingcentret Mary´s, og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter. Man har således alverdens butikker og indbydende spisesteder lige udenfor sin dør.

Der er tale om en taglejlighed med entre/fordelingsgang, en større stue, tre gode værelser, et køkken samt et badeværelse.

Køkkenet er fra HTH og blev monteret i 2017. Af hvidevarer findes et køle-fryseskab, komfur, emhætte samt opvaskemaskine. 

Alle rummene har nye gulve og hele lejligheden er nymalet. I det ene værelse findes indbyggede skabe.

Der er mulighed for selv at tilslutte egen vaskemaskine samt tørretumbler i lejlighedens badeværelse.

Fra lejligheden har man adgang til eget loftsrum. Derudover er det muligt at leje et ekstra depotrum i ejendommens baggård, hvis man ønsker mere opbevaringsplads.

Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs.

Der er ingen private parkeringspladser ved ejendommen, men som beboer kan man erhverve et parkeringsbevis hos Vejle Kommune, som tillader fri parkering i alle de omkringliggende gader. Beviset koster ca. 40 kr/mdr..

Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i god stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.

Indflytning kan ske 1. juni 2023.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia