IMG 2104 2 IMG 2097 2 IMG 2098 2 IMG 2099 2 IMG 2100 2 IMG 2102 2 IMG 2103 2 IMG 2101 2 IMG 2096 1 2 Plantegning TG3 2 Sal

4-værelses strøglejlighed i Vejle

Charmerende og sjældent udbudt 4-værelses lejlighed beliggende på 2. sal i en præsentabel og rolig ejendom på Tønnesgade, lige for foden af gågaden, ved siden af shoppingcentret Mary´s, og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter. Man har således alverdens butikker og indbydende spisesteder lige udenfor sin dør.

Lejligheden er god for både en mindre børnefamilie, par eller som delelejlighed.

Lejligheden rummer éntre, 4 værelser/stuer, badeværelse med brus og vaskesøjle samt køkken med opvaskemaskine, køle-/fryseskab, glaskeramiske kogeplader og ovn. Dertil et brugbart viktualierum samt ét privat depotrum.

Lejligheden er i alt 115 kvm stor og fremstår yderst charmerende, med flotte originale trægulve, højt til loftet og stukloft.

I den ene stue er væggene dekoreret med de originale vægpaneler i træ. Et yderst charmerende rum. I den ene væg findes desuden et hemmeligt, indbygget ”barskab”, hvor det finere borgerskab i sin tid kunne gemme de våde varer.

Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs. Det er ligeledes her, at man finder lejlighedens depotrum.

Der er ingen private parkeringspladser ved ejendommen, men som beboer kan man erhverve et parkeringsbevis hos Vejle Kommune, som tillader fri parkering i alle de omkringliggende gader. 

Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i god stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.

Indflytning kan ske fra 15. september 2022. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia