DSC 0036 DSC 0024 DSC 0029 DSC 0017 2  (1) DSC 0016 2 DSC 0021 2 DSC 0001 DSC 0014 DSC 0015

Stor nyere villa i Tommerup

Centralt beliggende, på rolig villavej, i Tommerup Stationsby og med kort afstand til både skole, indkøb og fritidsaktiviteter, finder man dette rummelige hus med bl.a nyt køkken/alrum og hele 6 værelser.

Tommerup Stationsby er en overskuelig by som har det hele for en velfungerende familie. Her er skole op til 9. klasse, flere muligheder for daginstitutioner for de mindste, indkøb og både større sportshal, svømmehal, motionscenter mv. Ligeledes har byen et bibliotek og stationen, som binder Fyn sammen med både Sjælland og Jylland. Herfra kan man komme direkte til både Odense, København, Fredericia og Aarhus. Derudover findes motorvejen tæt på, og der er således mulighed for at være i Odense på 10-15 minutter.

Villaen, som er fra 1997, er pænt vedligeholdt og fornyet indenfor de seneste år med nyt stort køkken/alrum.

Huset har 2 indgange, hvoraf den ene går gennem fint bryggers med vaskefaciliteter og god skabsplads. En fransk dør adskiller bryggers fra husets hoved-rum – det lækre, nye køkken/alrum. Herfra adgang til soveafdeling med 2 gode værelser og pænt badeværelse med brus. Køkkenet er med flotte hvide elementer og stor arbejdsplads. Her findes alt i hårde hvidevarer. Spiseafdelingen som ligger i åben forbindelse hermed, har stort glasparti mod haven, hvilket giver et skønt udsyn og lysindfald, der kan nydes i hele rummet. Her er god plads til den store familie.

Fra alrummet er der udgang til en lækker overdækket terrasse og skøn have indrettet med mange små terrasser og hyggekroge.

I yderligere forbindelse findes en hyggelig opholds/tv-stue, ligesom der fra stuerne er udgang til nyere anneks indeholdende fordelingsgang og 2 gode brugbare værelser.

Fra dagligstuen yderligere adgang til et mindre værelse, større soveværelse med skabsvæg samt endnu et badeværelse med brus.

Villaen er beliggende på en flot anlangt grund, hvor der er kælet for detaljerne bl.a. med flere vandskulpturer og smukke beplantninger. Selve haven er indhegnet og ligger privat. Indkørslen er flisebelagt med carport, ligesom der til huset findes et redskabsrum.

Huset opvarmes med naturgas og suppleres med brændeovn, og er særdeles billigt i forbrug.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia