Liebhaveri ved Vejle fjord

Unik mulighed for at leje denne helt fantastiske liebhaverejendom til en favorabel pris!!!

Ugeneret og med smuk udsigt over Vejle fjord og de frie vidder ligger denne smagfulde stråtækte ejendom.

Fra vejen ledes man gennem smuk jernport til ejendommen via egen allé. Der er gode parkeringsmuligheder ved huset både i gårdspladsen, garage eller carport.

Selve huset er indrettet med præsentabel højloftet hall med garderobeskabe og kinesisk skifer i på gulvet. Gæstebadeværelse med muret brus og norsk skifer på gulv og i bruseniche. Stor stue med panoramavinduer som lukker den smukke udsigt over fjorden helt ind i boligen, ligesom der herfra er udgang til stor flisebelagt terrasse. Stuen har smukke merbaugulve og flot muret pejs, ligesom man her finder trappen til 1. sal. Godt stort værelse. Dernæst meget stort køkken/alrum med rummeligt maghoni køkken indeholdende god skabsplads og alt i hårde hvidevarer samt bordplade i granit. Desuden god spiseplads i spiseafdelingen, hvorfra der ligeledes er udgang til den store flisebelagte terrasse. Køkken/alrummet har ligesom stuen store panoramavinduer med udsigt over den smukke natur og fjorden. Dernæst stort og rummeligt bryggers med enorm skabs- og garderobeplads, vaskefaciliteter, og kinesisk skifer på gulvet.

1. salen indeholder repos/fordelergang med 2 store værelser – et for hver ende af gangen – samt tilhørende garderober og badeværelser. Forældreafdeling med stort soveværelse med skabsvæg og adgang til lækkert luksusbadeværelse i norsk granit.

Dertil gæsteanneks på 36 kvm. med lyse vægge og granitgulve.

Til ejendommen hører derudover udbygning til mange formål på 160 kvm. med rulleport og klinkebelagt terrændæk. Garagebygning samt flere carporte.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia