DSC07853 DSC07830 DSC07832 DSC07838 DSC07833 DSC07846 DSC07845 DSC07847 DSC07848 DSC07850

Lækker lejlighed i Strandparken inkl. vand/varme, Aarhus C

Strandparken er et kendt og karakterisitsk område i det centrale Aarhus. Området består af funkisejendomme opført i 1930´erne med tanke på placering af blokkene i forhold til sol, lys og luft i området. Ejendommene er omgivet af velplejede grønne arealer med plæner og rosenbede.
Strandparken er nærmeste nabo til Skanseparken, som er et populært grønt område for beboerne på Frederiksbjerg, og beliggende kun få minutters gang fra Aarhus bugt, Marselisskoven, Marselisborg Lystbådehavn, Grønttorvet, Bruuns Galleri og ikke mindst M. P. Bruuns Gades og Jægergårdsgades mange muligheder for indkøb, cafe- og restaurationsliv mv. 
I Strandparken finder man denne flotte og restaurerede 2 værelses lejlighed.
Lejligheden har hele 2 altaner og derved muligheder for solforhold det meste af dagen igennem.
Der er indgang via en stor entré, som fordeler lejlighedens rum. Her er god plads til både overtøj og sko. Herfra er der adgang til den store stue med adgang til lejlighedens ene altan.
Selve køkkenet er et pænt hvidt køkken med mørk bordplade. Her er god bord- og skabsplads. Køkkenet er indrettet med alt i hårde hvidevarer, herunder vaskemaskine. 
En mindre fordelingsgang, som er indrettet med skabe og mindre bordplads, leder til et større soveværelse med indbygget skab og udgang til lejlighedens 2. altan samt til et nyopført badeværelse med flotte grålige klinter, bruseniche, vaskearrangement og væghængt toilet. 
Lejligheden er beliggende i en høj stueetage og der er derfor nem adgang til ejendommens kælder, hvor der er fællesvaskeri uden betaling, tørremuligheder, opbevaringsrum og mulighed for aflåst cykelparkering. 
Lejligheden udlejes fra 1. marts 2023 for en nærmere aftale periode, dog min. 1 år.
Forbrug af vand og varme er inkluderet i prisen. El betales til forsyningsværket.
Depositum: 3 måneders leje

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia