IMG 3969 IMG 3971 IMG 3972 IMG 3962 IMG 3968 IMG 3963 IMG 3967 IMG 3964 IMG 3966 IMG 3973 IMG 3975 IMG 3981 IMG 3978 IMG 3983 IMG 3982

Lækker lejlighed i Strandparken, Aarhus C - varme og vand inkl. i huslejen

Strandparken er et kendt og karakterisitsk område i det centrale Aarhus. Området består af funkisejendomme opført i 1930´erne med tanke på placering af blokkene i forhold til sol, lys og luft i området. Ejendommene er omgivet af velplejede grønne arealer med plæner og rosenbede.
Strandparken er nærmeste nabo til Skanseparken, som er et populært grønt område for beboerne på Frederiksbjerg, og beliggende kun få minutters gang fra Aarhus bugt, Marselisskoven, Marselisborg Lystbådehavn, Grønttorvet, Bruuns Galleri og ikke mindst M. P. Bruuns Gades og Jægergårdsgades mange muligheder for indkøb, cafe- og restaurationsliv mv. 
I Strandparken finder man denne flotte og restaurerede 2 værelses lejlighed.
Lejligheden har hele 2 altaner og derved muligheder for solforhold det meste af dagen igennem.
Der er indgang via en stor entré, som fordeler lejlighedens rum. Her er plads til både overtøj og sko. Herfra er der adgang til den store stue med adgang til lejlighedens ene altan.
Selve køkkenet er med mørkegrå elementer og stålbordplade. Her er god bord- og skabsplads og alt i hårde hvidevarer. 
En mindre fordelingsgang, som er indrettet med skabe, bordplads og vaskemaskine, leder til et større soveværelse med indbygget skab og udgang til lejlighedens 2. altan samt til et nyrenoveret og moderne badeværelse med flotte grålige klinter, bruseniche, vaskearrangement med trælameller på fronten og væghængt toilet. 
Lejligheden er beliggende på 2. sal. Der er adgang til en fælles kælder, hvor der findes fællesvaskeri uden betaling, tørremuligheder, opbevaringsrum og mulighed for aflåst cykelparkering. 
Lejligheden udlejes fra 1. september 2023 for en nærmere aftale periode.
Huslejen er inkl. forbrug af vand og varme. 
El, TV/internet betales foruden huslejen direkte til forsyningsselskaberne.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia