Lejlighed I Lystrup 1 Lejlighed I Lystrup 2 Lejlighed I Lystrup 3 Lejlighed I Lystrup 4 Lejlighed I Lystrup 5 Lejlighed I Lystrup 6 Lejlighed I Lystrup 7 Lejlighed I Lystrup 8 Lejlighed I Lystrup 9 Lejlighed I Lystrup 10 Lejlighed I Lystrup 11 Lejlighed I Lystrup 12 Lejlighed I Lystrup 13

Rækkehus i attraktivt område i Lystrup

I roligt kvarter med grønne områder i Lystrup finder man dette skønne rækkehus i 2 etager.

Boligen har egne, private terrasser i både for – og baghave samt adgang til grønt fællesareal med legeplads. Derudover hører der til huset carport samt redskabsskur.

Selve huset er 94 kvm og indeholder entré med flot trappe til 1. sal, badeværelse med brus og vaskefaciliteter samt køkken/alrum. Stue og køkken er pænt og naturligt afgrænset med en halvmur. Køkkenet er pænt, lyst med flot granitbordplade og indeholder alt i hårde hvidevarer. Stuen er af god størrelse og indeholder både spiseafdeling og sofa-/TV-arrangement. Der er fra stuen udgang til begge terrasser.

1. salen består af stor repos med kontorplads samt 2 gode værelser.

I området omkring boligen findes nyt populært sportsanlæg, skole og gode daginstitutioner. I Lystrup findes indkøbsmuligheder, offentlig transport og motorvej. Fra boligen er man i Aarhus C på 15 minutter.

Huset udlejes fra 1. juni 2017 - 30. juni 2018. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia