DSC08430 DSC08431 DSC08433 DSC08434 DSC08449 DSC08453 DSC08454 DSC08458 DSC08464 DSC08474 DSC08485 DSC08500 DSC08502 DSC08507 DSC08515 DSC08526

Herskabsvilla i Trige

På Randersvej – et kvarters kørsel fra Århus havn – ligger denne helt fantastisk charmerende herskabsvilla fra 1924.

Villaen, som består af 179 kvm. beboelse samt 106 kvm. brugbar kælder, ligger godt afskærmet fra vejen på en stor grund med både rosengård, haver og fri natur i baghaven.

Villaen er delvist renoveret med bl.a nyt køkken, 2 nye badeværelser samt pæn renoveret kælderetage. Derudover har man bibeholdt mange af de gamle smukke detaljer, der sammen med indretningen giver villaen den specielle sjæl og charme, der hører til en sådan type ejendom.

Fra indkørslen bydes man velkommen til huset med et smukt indgangsparti med løvehoveder på hver side af trappen og en hoveddør i smukt udskåret mahogni. Indgangspartiet leder til den smukke gamle entré med mange smukke detaljer i træværket og en gammel snoet trappe til 1. salen.

Herfra er der adgang til 3 stuer en suite med originalt plankegulv, stuk og guldborder. Der er i den første stue en elegant karnap med godt lysindfald og en brændeovn, ligesom den sidste stue er med høje elegante træpaneler.

Herfra adgang til den nye køkken i moderne stil, der stadig passer pænt til huset med hvide elementer, stålbordplade, mosaik og ikke mindst et lækkert gaskomfur. Her findes desuden køle/fryseskab, indbygget ovn og opvaskemaskine, ligesom der er udgang til den charmerende lukkede rosengård/lukket gårdmiljø.

Fra køkkenet er der nedgang til kælderetagen, som også har udgang til gården. Hele denne etage er lækkert og pænt renoveret med nye klinker på gulvene og hvide pudsede vægge. Her findes et badeværelse i smuk herskabelig stil med armaturer, spejl mv. i guld tillige med badekar på løvefødder. Derudover findes stor gang med adgang til bryggers med fryser og vaskefaciliteter tillige med stort depotrum/viktorialierum og 2 gode store værelser med fin lofthøjde.

1. salen indeholder nyt mindre badeværelse med brus, stort soveværelse med stor skabsvæg med udgang til muret altan og i sammenhæng med endnu et værelse, der enten kan benyttes som dette eller som stort walk-in værelse/kontor/motionsrum mv. Derudover endnu et værelse samt et rum til opbevaring.

En bolig så fuld med smukke, spændende og sjove detaljer, at den absolut er et besøg værd!

Huset er med administration og viceværtordning gennem Phoenix Home.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia