Priorsloekkevej 106 Horsens 15 Priorsloekkevej 106 Horsens 8 Priorsloekkevej 106 Horsens 10 Priorsloekkevej 106 Horsens 11 Priorsloekkevej 106 Horsens 13 Priorsloekkevej 106 Horsens 2 Priorsloekkevej 106 Horsens 4 Priorsloekkevej 106 Horsens 3 DSC09583 Priorsloekkevej 106 Horsens 6

Hyggeligt hus - perfekt alternativ til lejlighed i Horsens

Tilbagetrukket fra vejen i et roligt kvarter i det nordlige Horsens ligger dette mindre hyggelige hus, som synes at være det perfekte alternativ til en lejlighed.

Huset, som oprindeligt er fra 1952, er på i alt 90 kvm. Det er beliggende på en dejlig med overskuelig grund med stor flot græsplane, terrasse samt hyggelig baggård. Her er ligeledes carport til bilen.

Huset er netop nyistandsat og overtages nymalet. 

Der er indgang via mindre entré, som med 3 flotte murede buer leder til husets 3 afdelinger: En hyggelig stue med brændeovn og trægulve. Køkkenafdeling med et lyst køkken med moderne præg og nyere hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til baggang og dermed udgang til baggården, hvor man helt privat og uforstyrret kan nyde solen i eftermiddags- og aftentimerne. Her findes ligeledes et skur med fryser. Fra baggangen er der adgang til helt nyt gæstetoilet samt adgang til et godt værelse med pæne trægulve.

Husets sidste afdeling indeholder et gennemgangsværelse, som er perfekt til kontor/legeværelse mv. tillige med godt soveværelse og et pænt istandsat badeværelse med brus.

Der er delvist gulvvarme i huset, som opvarmes af fjernvarme.

Der kr. 350,00 i a conto vand.

Fjernvarme, el, TV og inetrnet betales direkte til leverandøren. 

Huset kan lejes fra 20. februar 2018 for en peirode på 2 år. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia