Alkjaervej Brande 30 Alkjaervej Brande 34 Alkjaervej Brande 31 Alkjaervej Brande 28 Alkjaervej Brande 29 Alkjaervej Brande 3 Alkjaervej Brande 26 Alkjaervej Brande 5 Alkjaervej Brande 4 Alkjaervej Brande 6 Alkjaervej Brande 8 Alkjaervej Brande 10 Alkjaervej Brande 11 Alkjaervej Brande 12 Alkjaervej Brande 13 Alkjaervej Brande 14 Alkjaervej Brande 16 Alkjaervej Brande 18 Alkjaervej Brande 21 Alkjaervej Brande 24

Stort idyllisk bindingsværk

Landlig idyl og atmosfære er ord, der betegner både bolig og område omkring denne store skønne ejendom fra år 1777. Ejendommen er fuldstændig renoveret i år 1981, hvor man udelukkende har bevaret husets ydermure, men til gengæld har foretaget renoveringen i respekt for det oprindelige. Således er ejendommens sjæl og charme bibeholdt i det nye og moderne på en meget fin måde med bl.a. sprossede vinduer, hvidmalet loft og synlige bjælker.

På Lavendelgården er der plads - både til den store familie, familien med pladskrævende hobby eller måske med behov for en kombination af bolig og erhverv. Med sin indretning giver denne ejendom mulighed for en optimal udnyttelse af de i alt 309 beboelseskvadratmeter.

Ejendommen består af et hovedhus, anneks, aflukket værksted samt overdækket carport og cykelparkering.

Der er flere indgange til hovedhuset, således der bl.a. er mulighed for egen indgang til værelsesafdelingen, men den primære indgang findes i et stort bryggers. Her er der, ligesom i køkkenet og gangareal ved værelserne, stengulv med gulvvarme. Derudover findes der skabe, bord med vask, vaskemaskine og skabsfryser. Herfra er der desuden adgang til lyst badeværelse, ligeledes med gulvvarme, med muret brus og hvide elementer.

Fra bryggerset kommer man til et meget stort og rummeligt køkken-alrum med hvide elementer i landlig stil, træbordplade, stor porcelænsvask og alt i hårde hvidevarer – herunder gaskomfur med tilkobling til naturgassen, som er husets varmekilde. Køkken-alrummet har spiseplads til den helt store familie. I forlængelse heraf finder man den store charmerende stue med malede plankegulve, brændeovn midt i rummet og udgang til dejlig ugeneret træterrasse med sol det meste af dagen. Stuen kan grundet brændeovn og skorstenens placering fint opdeles i flere mindre enheder, såfremt dette ønskes. Herfra kommer man til en anden af ejendommens længer, der er udnyttet til værelsesafdeling.

Her findes badeværelse med kar og adgang til garderobe. 2 store gode værelser, hvoraf det ene er med 2 døre og derfor nemt kan opdeles, hvis der er behov herfor. Opgang til tagetage(som dog ikke er godkendt til beboelse) indeholdende 2 disponible rum med flere muligheder. Desuden et meget stort værelse på 48 m2, som kan benyttes til bl.a. soveværelse/kontor/ fitnessrum/multirum eller lign. Lige ved siden af dette store værelse findes et af husets indgange, som giver mulighed for en direkte adgang til denne del af huset.

På den anden side af den brostensbelagte gårdsplads findes et lækkert lyst og istandsat anneks med godt lyst badeværelse med brus og the-køkken. Ideelt som teenage-afdeling, bolig for en au pair, gæsteafdeling eller kontor.

Derudover rummer ejendommen et aflukket værksted, carport med plads til en bil og redskabsrum.

Ejendommen ligger på en 1134 m2 stor grund med terrasser, græsarealer, få bede og brosten i gården.

Foran huset gror et stort smukt og velduftende lavendelbed, hvoraf ejendommen har sit navn.

Lavendelgården ligger i en aktiv landsby med gode tilbud indenfor institutioner og skole. Blot 4 km. fra Brædstrup, 10-15 min. fra E45 og med mange store jyske byer under en halv times kørsel herfra.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia