Test 092 Test 096 Test 107 Test 106 Test 105 Test 094 Test 104 Test 103 Test 097 Test 095 Test 102 Test 101 Test 100 Test 099 Test 098 Test 093 Test 108 101

Nyere og central 2 værelses med altan, Odense C

Søger du en hyggelig, nyere 2 værelses lejlighed i gåafstand til alt, hvad Odense C byder på og med gode pendlermuligheder lige udenfor døren? Så er dette lejligheden for dig!

På Østre Stationsvej i det helt centrale af Odense finder du denne utrolig hyggelige 2 værelses lejlighed på 1. sal i en ejendom fra 2016. Lejligheden er en del af en velfungerende ejerforening, hvilket også bemærkes ved ankomst, da fællesarealerne altid holdes pænt ryddelige og rene. Desuden er der tale om en rolig ejendom, hvor man respekterer sine naboer.

Selvom ejendommen ligger så centralt, som den gør, så mærker du på ingen måde, at du befinder dig så centralt i byen eller tæt på banegården, som du gør, når du befinder dig i lejligheden. Ejendommen er særdeles velisoleret, så her kan du trække dig tilbage i ro og mag, når det passer dig, samtidig med at byens puls er at finde lige udenfor døren, når du ønsker det. 

Lejligheden har et godt og overskueligt layout. Der er indgang til lejligheden via entré i forbindelse med køkken/alrummet. Der er etableret et skab i forbindelse med entréen, således overtøj og sko kan gemmes pænt af vejen. 

Selve køkkenet er et pænt hvidt køkken med både køle-/fryseskab, komfur, emhætte og opvaskemaskine samt fin bord- og skabsplads. 

Køkken/alrummet har en fin størrelse til både at rumme en lille spiseafdeling og sofaarrangement. Deusden er der fra stuen udgang til en meget fin altan med plads til et lille cafésæt, hvor man har lejlighed til at nyde middagssolens stråler. 

Derudover består lejligheden af et godt soveværelse med stort og rummeligt indbygget skab samt et fint badeværelse med brus, vaskearrangement og vaskemaskine. 

Der er gardiner i lejligheden samt indbyggede spots i køkken og badeværelse. 

Lejligheden overtages som beset og skal afleveres tilbage i samme stand. 

Til lejligheden hører et meget rummeligt depotrum. Der er elevator i ejendommen og mulighed for betalingsparkering lige udenfor. 

Der betales kr. 700,00 i a conto vand + varme. El betaltes direkte til forsyningsværket. TV/internet betales direkte til Glenten antennelaug.

Depositum: 3 måneders leje

 

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia