Østergaards Allé 27 Ugleboelle 25 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 22 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 8 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 6 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 5 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 21 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 19 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 3 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 14 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 17 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 12 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 13 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 2 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 10 Of 25 Østergaards Allé 27 Ugleboelle 16 Of 25

Moderne udsigts-villa i Uglebølle

I det rolige kvarter “de hvide huse” i den blomstrende landsby Uglebølle, finder man denne smukke moderne hvidpudsede villa på 260 kvm. Villaen, som er fra år 2006, ligger højt og har dermed en særdeles smuk udsigt over Kalø Vig/Aarhus bugten og Mols bjerge.

Uglebølle, som er kåret til årets landsby i Syddjurs kommune, er en landsby med dynamik og udvikling, som lægger vægt på fællesskab og gode forhold for børn og unge. Pt. bygger man bl.a. en ny skole til den friskole, man startede i 2010, ligesom man har et børnehus for de mindste samt fritidstilbud til børn og unge. Sammenholdet i byen er stort, og det vidner om succes, at man ser byggerier og nye kvarterer skyde op i området.

Byen ligger, hvor Jyllands næse begynder, naturskønt og med kort afstand til Djurslandmotorvejen og Aarhus lufthavn. Aarhus nåes på 15-20 minutter i bil og på 1/2 time med den bus, som afgår flere gange i timen.

Villaen er i 2 plan og indeholder stor hall med klinkegulve og flot massiv trappe til 1. sal. Herfra adgang til køkken/alrum med store panoramavinduer med udsigt over Aarhusbugten. Flot hvidt køkken med kogeø, som pænt afgrænses fra spiseafdelingen af pudset hvid halv-mur. Alle hårde hvidevarer i køkkenet er i rustfrit stål, herunder bl.a. amerikansk køle-/fryseskab. Stuens størrelse giver mulighed for en opdeling i hhv. spise- og dagligstue, ligesom via franske døre er adgang til endnu en stue. Derudover indeholder stueetagen et pænt stort brusebadeværelse samt en baggang, med udgang mod haven, et værelse og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Trappen leder til 1. salens store repos, som kan udnyttes til arbejdsplads/ungdomsafdeling eller lign. Her findes endnu 2 stuer med loft til kip og glasparti i fuld højde for optimal udnyttelse af lyset og den smukke udsigt over hav og natur. Fra stuerne udgang til terrasse. Derudover endnu et brusebadeværelse, forældresoveværelse samt 2 gode børneværelser, begge med fransk altan, og et disponibelt rum til opbevaring/walk in eller lign.

Selve grunden er på 1160 kvm. Omkranset af bøgehæk og anlagt med flere solterrasser og lækroge for udnyttelse af solen alt efter placering. Haven er med græsplæne, frugttræer og buske samt mindre køkkenhave. Derudover finder der på grunden et mindre væksthus og et redskabsskur i forlængelse af den dobbelte carport.

Villaen er perfekt for den moderne børnefamilie.

Lejeperioden er 2 år.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia