Optimal familievilla i Malling

I det nordlige Malling finder man denne familievenlige villa beliggende i bunden af en stille villavej med vendepladsen, det fælles legeareal og stisystemerne til nabo.

Villaen, som oprindeligt er fra 1976 er ombygget og renoveret, og fremstår i dag lys, venlig og funktionel for den moderne familie.

Huset består af et stort bryggers med god skabs- og bordplads tillige med vaskefaciliteter. Herfra adgang til lyst badeværelse med kar, godt værelse med gulvtæppe samt til husets centrale rum – køkken/alrum og stue.

Selve køkkenet er afskærmet fra det resterende med en pudset hvid murstensvæg, således der er åben forbindelse mellem stuerne og køkkenafdelingen, selvom denne del er afgrænset i opbygning. Der er i køkkenafdelingen etableret et stort ovenlysvindue i loftet, som giver en utrolig mængde lys til rummet, ligesom de store vinduespartier mod den hyggelige overdækkede træterrasse og haven, hvortil der også er adgang fra køkkenet, også supplerer med lys og luft til rummet. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer. Her er igen lagt vægt på god opbevaringsplads, ligesom der er plads til spiseafdeling i selve køkkenområdet. Er man en større familie, er der med indretningen af køkken/alrummet ligeledes mulighed for en større spiseafdeling i den anden, sammenhængende del af alrummet. Fra køkkenet der der adgang til forældresoveværelset med stor skabsvæg, ligesom der i forbindelse med alrummet findes et mindre værelse.

I et niveau lavere end køkken/alrummet finder man en dejlig rummelig stue med brændeovn og udgang til terrasse og have. Stuen har store glaspartier til både have og det resterende hus, således det er separeret som rum med glasdør til køkken/alrummet, men med mest muligt lys og luft.

Derudover indeholder villaen entré, endnu et godt værelse samt et nyere badeværelse med brus.

Haven er anlagt med vægt på funktionalitet og hygge. Der er stor græsplæne med frugttræer, få hyggelige bede tillige med en stor hyggelig træterrasse og en mindre flisebelagt terrasse. Der er direkte adgang fra huset til hver af disse terrasser. Desuden pæn flisebelagt indkørsel og åben garage.

Malling er en by i vækst, hvor befolkningen vokser grundet nybyggerier og generel tilflytning af børnefamilier, der ønsker at flytte til et mindre samfund tæt på Aarhus. Her er kun ca. 15 kilometer til Aarhus centrum, hvortil der er nem adgang i bil via Oddervej, og direkte forbindelse med tog fra Malling station.

I Malling finder man både daginstitutioner, skole, flere indkøbsmuligheder og en af Danmarks få lokalbiografer, der endnu bruges som biograf. Derudover findes der et væld af fritidsaktiviteter i Beder-Malling idrætsforening.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia