IMG 6137 IMG 6138 IMG 6139 IMG 6141 IMG 6140 IMG 6143 IMG 6144 IMG 6145 IMG 6149 IMG 6146 IMG 6147

Nyetableret 4 værelses udsigts-lejlighed med tagterrasse i Rønde

Her udbydes en helt nyretableret 4 værelses lejlighed centralt i Rønde med smuk udsigt til Kalø Vig og Mols Bjerge. 

Lejligheden er beliggende som den øverste i en ejendom bestående af 3 lejemål på hver sin etage. 

Der er fælles indgang med lejerne i stueetagen. Herfra indgang via en 9 kvm. stor entré i stueetagen med flot massiv trætrappe til lejemålet på 1. sal. 

Fra trappen kommer man direkte op i det store, smukke og lyse fællesrum - køkken/alrum og stue i ét. Her lader en stor karnap med panoramavinduer og udgang til tagterrassen den smukke udsigt over naturen og lyset stråle ind i boligen. Der er i det hele taget lagt stor vægt på lysindfald i lejemålet, hvor der er vinduer til alle sider. Ligeledes er taget ført til kip med synlige bjælker, hvilket både yder en god rumfornemmelse og sjæl til lejemålets rum. 

Køkkenet er etableret i forbindelse med karnappen, således man herfra kan stå og nyde den smukke udsigt under madlavningen. Køkkenet er med hvide elementer, en grå bordplade og indeholder alt i hårde hvidevarer. Fra køkkenet fører en åben fordelingsgang til lejemålets 3 værelser, som alle er af en fin størrelse, og det store badeværelse, som ligeledes er etableret med karnap og udsigt over Kalø Vig og Mols Bjerge. Badeværelset har grå klinker på gulvet og hvide vægfliser omkring bruseområdet samt integrerede spots, vaskesøjle og hvidt skabsarrangement.

I 2021 er ejendommen blevet opdelt i lejligheder. Ved overtagelse er denne lejlighed helt nyetableret og alt er derfor nyt i lejemålet. Alle vægge, lofter og træværk er hvidmalede og der er etableret nye trægulve i værelser og køkken/alrum. 

Til lejemålet hører en parkeringsplads i gården. 

Huslejen er ex. forbrug. Der ebtales vand og varme a conto, mens el, TV/internet betales direkte til udbyderne. 

Depositum: 3 måneders leje

Forudbetalt leje: 1 måneds leje

Overtagelse 1. juli 2021

OBS: yderligere billeder af lejemålet følger. Kontakt os for nærmere info og fremvisning. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia