Langelinie 58B Stth PLANTEGNING DSC07765 DSC07771 DSC07764 DSC07776 DSC07774

3 værelses lejlighed i rolig baggård, centralt i Vejle

Denne velholdte og indbydende 3-værelseslejlighed på 80 kvm. er beliggende i en diskret og rolig baggård, midt på Langelinie.

Lejligheden, som er opført i 2012 og beliggende i stueplan, består af 2 gode værelser og et større køkken/alrum samt badeværelse. Der er vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler i lejligheden.

Fra stuen samt det ene værelse er der desuden egen udgang til baggårdsarealerne og det er muligt, at have et par havemøbler stående foran vinduespartiet.

Lejligheden er ideel for den lille børnefamilie, et modent par som ønsker at bo tæt på midtbyen og/eller som delelejlighed.

Beliggenheden er i højsædet. Lejligheden ligger tilbagetrukket og ugenert fra midtbyens trafik og stadig centralt i forhold til byens mange tilbud. Der er således 3 minutters gang til banegården og gågaden og under 300 meters til nærmeste supermarked. 

Der er gode tilkørselsmuligheder både fra Langelinie og Fjordgade. Der er desuden parkeringsmuligheder på ejendommen og ønskes mere parkerings- eller opbevaringsplads, er det muligt at leje en garage i baggården.

Lejligheden overtages nymalet.

Husdyr er ikke tilladt. 

Energimærkning C

Vand og varme: kr. 400 + kr. 600

Der er mulighed for følgende tilvalg:

P-bevis til gården: kr. 150

Garage: kr. 600

 

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia