IMG 9624 (1) IMG 9625 (1) IMG 9641 (1) IMG 9644 IMG 9643 (1) IMG 9647 IMG 9649 (1) IMG 9650 (1) IMG 9206 IMG 9311

Velholdt og rummelig 5V-lejlighed med stor terrasse

Denne nyere og sjældent udbudte lejlighed på hele 132 kvm. med egen terrasse er beliggende i en mindre bygning, midt på Langelinie.

Ejendommen blev gennemrenoveret i 2011 og lejligheden er derfor i god stand.

Lejligheden består af en entre, et stort og lyst køkken med spiseplads hvorfra man har direkte adgang til en større stue, fire gode værelser, et badeværelse samt et kælderrum. Fra lejlighedens entre og dét ene værelse, har man endvidere udgang til en stor sydøstvendt terrasse, altan, som er vendt væk fra Langelinie. Terrassen er det perfekte sted for hele familien at nyde solen privat og uforstyrret.

Det forefindes både vaskemaskine og tørretumbler i lejlighedens kælderrum. I køkkenet findes endvidere alle de nødvendige hvidevarer, inklusiv en ekstra stor kogeø med induktion, så man som familie har alt hvad man behøver.

Lejligheden er særlig ideel for en større børnefamilie, eller et modent par med store pladsbehov, som samtidig ønsker at bo tæt på midtbyen.

Lejligheden ligger i en rolig bygning, hvor der kun er to lejligheder. Man har egen hoveddør. Beliggenheden er helt klart i højsædet. Der er under 5 minutters gang til banegården og gågaden og ca. 250 meters til nærmeste supermarked, Føtex. 

Der er gode tilkørselsmuligheder både fra Langelinie og Fjordgade. Som lejer får du endvidere én privat parkeringsplads i ejendommens baggård.  Ønskes flere parkeringspladser, kan disse erhverves særskilt. Det er samtidig muligt at leje en garage i baggården. 

Der er indlagt fibernet på ejendommen. 

Lejligheden overtages nymalet. 

Delevenlig: ja

Husdyr ikke tilladt

Energimærkning C

Tilvalg: Garage: 500

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia