DSC04636 2 DSC04634 2 DSC04627 2 DSC04628 2 DSC04629 2 DSC04620 2 HRA Kokildehojen7 116 HRA Kokildehojen7 138 HRA Kokildehojen7 132 HRA Kokildehojen7 140 HRA Kokildehojen7 121 HRA Kokildehojen7 124 DSC04608 2 HRA Kokildehojen7 111 HRA Kokildehojen7 108 DSC04613 2 HRA Kokildehojen7 102 Plantegning DSC04621 2 DSC04622 2 DSC04624 2 DSC04625 2 DSC04626 2 DSC04632 2

Reserveret - Stor og rummelig udsigtsvilla, Viborg

Gå en virtuel tur i villaen!

Her udlejes en stor og rummelig villa med den smukkeste udsigt over Nørresø i et meget attraktivt område i Viborg. 

Det bynære område er præget af mange, flotte og dog forskellige, boliger, der ligger velplaceret på et skrånende terræn ned mod Nørresø, hvor udsigtsmulighederne over sø og midtbyen derfor er mange. Kort fra boligen ligger Granadaskoven, som byder på skøn natur til gåture og ved søbredden findes et hyggeligt friluft-legeanlæg samt en nyetableret bade- og bådbro for områdets beboere. Viborg centrum findes indenfor meget kort afstand og der er gode stisystemer i området. 

Villaen, som rummer hele 233 beboelseskvadratmeter foruden kælder, er opført i 1965 og tilbygget i 2020. 

Indgang til ejendommen sker via en stor og rummelig entré med opgang til værelsesafdeling, nedgang til kælder og direkte adgang til køkken og stue. 

Her er de flotte gamle trægulve i pletparket, som er gennemgående i stuen, bevaret. Et stort glasparti, som bringer lys og luft til rummet, Har desuden udgang herfra til en delvist overdækket terrasse og videre til haven. 

Værelsesafdelingen ligger i et niveau over det oprindelige af boligen og findes til venstre for indgangen. 

Her findes hele 2 nye og moderne badeværelser, hvoraf det ene pt. er under renovering og derfor vil være helt nyt ved overtagelse, 3 gode værelser af forskellig størrelse samt repos med etableret skabsplads. Det første værelse fra opgang har en meget stor skabsvæg, ligesom det inderste værelse, som, derudover, er et ualmideligt stort og rummeligt værelse mange anvendelsesmuligheder. Alle rum i denne afdeling af pæne trægulve i skibsplank. 

På højre side af indgangen findes 2 adgange til køkken-alrum og stue i ét. Her i stuen er boligen udvidet med ekstra areal, da man har bygget en meget stor karnap til stuen, som giver et moderne tvist til rummet og samtidig bidrager til at byde lys og luft samt den smukke udsigt over Nørresø helt ind i rummet. Tilbygningen har flotte grå klinker på gulvene, troldtekt med indbyggede spots og ovenlysvinduer på lofterne og panoramavinduer mod sø og midtby. Der er desuden udgang til et stort terrasseområde og den omkringliggende have herfra. 

Den resterende stue er villaens originale, hvor man bl.a. bevaret det originale fletparket-gulv.  Stuens indretning som vinkelstue gør det naturligt og nemt at indrette f.eks. sofa-afdeling og spiseafdeling separat. 

Selve køkkenet er et rummeligt, vinkelformet køkken med gråt klinkegulv, sorte træ-elementer og hvid corian bordplade. Alle hårde hvidevarer er integreret og pladsen er godt udnyttet med mange skuffer og skabe. 

Kælderen byder på et stort rum etableret delvist som hjemmebiograf med originale biografstole, værksteds- og opbevaringsrum, viktualierum samt vaskerum med både toilet og vaske-arrangement. En charmerende detalje i kælderen er de smukke trædøre med buede kanter for oven og detaljerede beslag og håndtag i smedejern, der leder tankerne hen på slotskældere. 

Villaen er beliggende på en 1126 kvm. stor grund med hæk omkring. Huset omkranses af græsareal med velplaceret beplantning og en flisebelagt gangsti. Terrasserne er ligeledes velplacerede, således der er mulighed for at nyde sol på en terrasse dagen igennem. Den mindre overdækkede terrasse er placeret mod syd, mens den store træterrasse med udsigt over sø og by er vestligt placeret, således at eftermiddags- og aftensolen kan nydes her. 

Til villaen findes desuden en carport med skur. 

Villaen udlejes pr. 1. juni 2023 for en periode på 3 år. 

 

 

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia