MH Hjelmensgade 9 St 406 MH Hjelmensgade 9 St 403 MH Hjelmensgade 9 St 404 MH Hjelmensgade 9 St 405 MH Hjelmensgade 9 St 4 MH Hjelmensgade 9 St 402 MH Hjelmensgade 9 St 407 MH Hjelmensgade 9 St 408 MH Hjelmensgade 9 St 409 MH Hjelmensgade 9 St 410 MH Hjelmensgade 9 St 411 MH Hjelmensgade 9 St 3 MH Hjelmensgade 9 St 1 MH Hjelmensgade 9 St 412 Plantegning

Lejlighed i halvt byhus i Øgaderne, Aarhus C

Øgadekvarteret i Aarhus centrum er et af de mest eftertragtede kvarterer. Her findes bl.a. små hyggelige byhuse med masser af charme, hyggelige haver og baggårde, universitetsparken, Børnenes Jord, kulturhus mm.

Øgaderne ligger helt i centrum af Aarhus og derfor i gåafstand til det meste, men størstedelen af trafikken ledes ikke denne vej. Der er tale om et roligt kvarter midt i byens puls.

I et af de hyggelige byhuse på Hjelmensgade, findes denne unikke lejlighed, der udgøres af et halvt byhus. Fra lejligheden er der direkte adgang til en fantastisk, lukket og privat have, der deles med ejendommens anden beboer. 

Indgang til lejligheden sker via Aarhus’ måske smukkeste og mest originale opgang med utrolige, håndmalede malerier på både loft og vægge. 

Fra opgangen er der direkte adgang til lejlighedens stue, som ligger i åben adgang til køkkenet. Her er smukke afhøvlede trægulve, hvidmalede vægge og lofter og god plads til både spiseafdeling og sofaarrangement.

Selve køkkenet er med træelementer i en varm farve og med flot stålbordlade. Køkkenet indeholder det nødvendige i hårde hvidevarer. 

Fra køkkenet er der nedgang til underetagen via en flot malet blå vindeltrappe, som ender ud i et godt, lyst værelse med udgang til haven. I værelset er der klinker på gulvene og skabsarrangement. 

Herfra en dør til et fælles bryggers, der deles med overboen, som indeholder både vaskemaskine og tørretumbler, og adgang til lejlighedens badeværelse med brus. Badeværelset er opført med et malet betongulv, en flot porcelænsvask og hylder i mørkt træ. 

Selve haven er et kapitel for sig. Haven består af flere områder. Bl.a. en lukket, grøn have nederst, en hyggekrog under halvtag og plæne/terrasse op mod huset. 

Lejligheden udlejes 1. december 2023 for en 2 årig periode, dog min. 1 år. 

Der betales følgende i a conto pr. måned:

Varme: 650,00

Vand: 225,00

El, TV/internet betales udover huslejen til forsyningsværkerne. 

Depositum: 3 måneders leje

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia