Have 1 Have 2 IMG 1423S IMG 1422S IMG 1430S IMG 1435S IMG 1441S IMG 1443S IMG 1444S

Unikt byhus i Lighthouse

Lighthouse er et prestigeprojekt etableret som led i visionen om at gøre de bynære havnearealer i Aarhus til et attraktivt havnemiljø på lige fod med bl.a. Sluseholmen i København. En del af havnens bygninger er allerede taget i brug til hhv. kontorer og beboelse, og området udvikler sig hele tiden med nye lækre, spændende og visionære projekter. Lighthouse et er ambitiøst byggeri, hvor man ønsker at give beboeren det bedste fra to verdener – en beliggenhed i første parket med et smukt natursyn over hav og skov, men med en placeringen på Aarhus havn som byder på alle byens muligheder indenfor 1 km.

I bygning I finder man, som det ene af kun 5 stk., dette helt fantastiske byhus på 186 kvadratmeter bestående af meget brugbar kælder, stueplan, 1. sal samt egen tagterrasse. Byhuset er præget af kvalitet, special-designede løsninger, kvalitet og der er i øvrigt lagt stor vægt på at byde den smukke udsigt over hav og skov indenfor i boligen.

Huset består i kælderetagen af 2 større brugbare disponible rum samt større badeværelse med vaskesøjle samt både brus og kar. Stueetagen består af ét stort rumligt køkken/alrum med store panoramavinduer fra gulv til loft med udsigt over havet og udgang til terrasse. Selve køkkenet er specialdesignet til byggeriet Lighthouse med flotte hvide elementer og alt i hårde hvidevarer. I stueetagen findes derudover husets andet badeværelse med brus.

På byhusets 1. sal findes værelses-afdelingen – et stort soveværelse med stor skabsvæg samt 2 fine værelser med skabe. Alle værelserne har ligeledes store panoramavinduer. Derudover endnu et toilet i samme stil som husets øvrige badeværelser og trappe til egen stor eksklusiv tagterrasse.

Hele boligen har gulvvarme. Badeværelserne er opført med hvide skabselementer og lysgrå klinker på gulv og i bruseområde. Husets øvrige rum har flot lakeret askeparket på gulvene som passer pænt til den massive trætrappe, der samler alle byhusets plan.

Det er muligt at leje personlig p-plads den videoovervågede og aflåste p-kælder.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia