IMG 1538 E Hd IMG 1526 E Hd IMG 1510 E Hd IMG 0200 E IMG 0199 2 IMG 0205 2 IMG 1426 E Hd IMG 0194 E IMG 0211 E IMG 0192 E IMG 1440 E Hd E

Reserveret - Stor arkitekttegnet villa i Brejning

Stor og flot arkitekttegnet fuldmurs-villa beliggende for ende af en lukket vej i et nyere kvarter i Brejning. Gennemgribende for denne villa er sansen for både kvalitet og funktionalitet. 

Villaen er perfekt til børnefamilien, som har brug for god plads.

De 239 boligkvadratmeter suppleres af en lækker, isoleret og opvarmet garage på 41 kvadratmeter, som i dag benyttes til multirum. Derudover er der i sammenhæng med garagen et integreret bryggers på 18 kvadratmeter, hvor der findes vaskesøjle og opbevaringsplads.

Villaen indeholder 2 værelsesafdelinger med badeværelser, der adskilles af husets hjerterum - et fantastisk køkken-alrum i åben forbindelse med stue. Køkken-alrum og stue adskilles af en halvmur og et par trin, som sørger for at opdele rummet uden at lukke af. Dette rum har loft til kip og store panoramavinduer, der bringer både lys og luft til rummet.

Selve køkkenet er med hvide elementer med metalgreb, sort bordplade i sten og integrerede hårde hvidevarer, heriblandt også integreret kaffemaskine. 

I den højre værelsesafdeling finder man et stort soveværelse, et lækkert badeværelse med både kar og brus samt dobbeltvask og yderligere 2 værelser.

Villaens venstre værelsesafdeling består af yderligere et badeværelse med brus og dobbeltvask, 2 gode værelser samt husets rummelige entré med skabsvæg. Fra denne afdeling er der direkte adgang til den store dobbelte garage med el-porte og bryggers.

Villaen er beliggende på en stor men overskuelig grund med fin grøn have og 2 store flisebelagte terrasser.

Villaen har gulvvarme overalt.

Tæt på boligen findes både indkøb, skole, daginstitutioner og togstation. Brejning har både fjord og skov i baghaven, så der er masser af muligheder for at dyrke udendørsaktiviteter i området.

Fra boligen når man desuden både Vejle og Fredericia på et kvarters tid. Der er 1/2 times kørsel til Kolding og 1 times kørsel til Aarhus C. Motorvejen findes 10 mintter fra villaen. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia