Hammersvej 7 Kolding 1 Of 1 Hammersvej 7 Kolding 13 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 14 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 15 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 16 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 12 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 11 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 3 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 4 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 5 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 6 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 7 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 1 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 2 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 8 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 9 Of 17 Hammersvej 7 Kolding 10 Of 17

Stor, flot villa i Kolding

Villa fra 2003 beliggende på en stille vej i et skønt område i Kolding tæt på Bramdrupdam.

Her findes indenfor en kortere afstand både skole, daginstitutioner, meget gode idrætsfaciliteter og indkøb. Motorvejen findes kort fra huset og derudover kun et par kilometer til storcentret.

Huset har udnyttet de 192 kvadratmeter fuldt ud og er lavet med mange sjove vinkler og detaljer, der bl.a adskiller denne bolig fra øvrige.

Der er indgang til huset via entré med klinkegulv, hvorfra der er adgang til lyst bryggers med god skabs- og bordplads samt vaskefaciliteter. Entréen fører til det helt centrale rum i huset, som er det meget store og rummelige køkken/alrum, der ligger midt i huset, hvorfra husets resterende rum fordeler sig fra.

Køkken/alrummets størrelse gør det velegnet til at fungere ikke blot som spisestue, men evt. også familierum hvor man kan samles om flere aktiviteter. Pt. indeholder rummet udover stor spiseafdeling også kontor. Der er lagt stor vægt på selve køkkenet i huset, der indeholder masser af skabs- og bordplads. Kogeøen går i ét med de resterende køkken og danner en vinkel ud i det store rum. Her findes også alt i hårde hvidevarer.

Fra køkken/alrummet er der udgang til stor hævet fliseterrasse omkranset af muret halvmur og med mange udendørs-spots i udhænget. Fra rummet er der desuden franske døre til dagligstuen, med trægulv, lyse vægge og en flot kantet glaskarnap, som giver stuen både lys og rum.

Derudover deler køkken/alrummet husets værelser og badeværelser i 2 sektioner begge indeholdende 2 værelser og et lækkert badeværelse med brus. Det ene værelse, forældresoveværelset er med stor skabsvæg og loftspots.

Huset er beliggende på en skrånende grund, som har givet mulighed for nogle smukke bede fra græsplænen til den høje terrasse og den flisebelagte sti rundt om huset. Der er stor muret og overdækket carport med plads til 2 biler, ligesom der findes et opvarmet opbevaringsrum og et cykelskur.

Her er der virkelig plads til den store eller blot pladskrævende familie!

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia