DSC00417

Hyggeligt byhus i centrum af Kolding

Utrolig charmerende byhus i 4 etager beliggende i Kolding centrum med kort afstand til det meste. Huset er pænt istandsat med bl.a. nyt tag, nyere køkken og bad, og overtages desuden nymalet overalt.

Til huset hører en lækker aflukket have.

Med indgang direkte fra gadenplan kommer man til husets entré, hvor man finder den helt centrale trappe, som flot bringer sammenhæng mellem husets mange etager.

Stueetagen består af hyggeligt og moderne køkken med hårde hvidevarer i god kvalitet og spiseplads med dekorativ endevæg, som fungerer som både udsmykning og reol. Herfra er der udgang til den dejlige aflukkede have og lækre terrasse. Derudover værelse/stue med fransk dør mod entréen samt enkelt badeværelse med brus.

1. salen indeholder en stor og rummelig stue med udsigt over haven samt et godt værelse med skabe.

På 2. sal findes husets største og lækre badeværelse med granitklinker og skabsarrangement i samme stil, som der findes i køkkenet. Her er både brus og kar. Derudover 2 gode værelser.

Derudover indeholder boligen en god kælder med disponible rum og vaskeafdeling med vaskemaskine og tørretumbler. Der er herfra ligeledes udgang til haven.

Huset, som er pænt renoveret, er oprindeligt fra år 1907. Man har i istandsættelsen formået at bibeholde husets oprindelige charme og stil med bl.a. sprossede vinduer og skibsplankegulve, som giver en hyggelig atmosfære i boligen.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia