DSC08537 DSC08539 Kopi Af DSC08570 DSC08592 DSC08574 Kopi Af DSC08579 DSC08580 DSC08541 DSC08546 Kopi Af DSC08564 DSC08582 DSC08586 Kopi Af DSC08581

Arkitektonisk perle i Kolding

Højtbeliggende på kuperet naturgrund med udsigt over både sø, skov, mark og Kolding golfbane ligger dette smukke hus “Enghavegaard” fra 2007.

Med en beliggenhed som denne, i ugenret natur med stort dyreliv omkring, men stadig med indkøb og børnepasning indenfor gå-afstand, 1 km. til motorvejen, 3 km. til Kolding storcenter og 5 km. til Kolding centrum, har denne bolig det hele og mere til. Placeringen kan betegnes som “på landet i byen”.

Selve huset er en arkitektonisk perle, som bærer præg af godt materialevalg, god skandinavisk stil og lyst til at bringe den smukke natur ind.

Huset, som er et mørkmalet træhus, indeholder entré med glasparti mod husets hjerte – det meget store og rummelige køkkenalrum, der med store panoramavinduer åbner op for landskabet som et levende maleri. Der er herfra udgang til en stor træterrasse mod syd med automatiske markiser. Midt i køkkenalrummet findes en gennemgående muret pejs med glaslåger, som fint opdeler rummet og spreder hygge til hver afdeling af stuen.

Selve køkkenet er i klassiske sort/hvide elementer med lange hvide bordplader og alt i hårde hvidevarer integreret. Her er rigelig plads til både at lave mad, anrette og underholde gæsterne ved baren.

Derudover indeholder huset 2 værelser, hvoraf det ene er med smuk udsigt over naturgrunden og adgang til terrassen. Et pænt hvidt badeværelse med muret brus med glasmosaik og lækker speciel sanitet. Forældreafdeling, igen med udsigt over naturen og udgang til terrasse, ligesom der her findes meget stort flot walk-in closet med skabe, skuffer, bøjlestænger mv.

Bryggers med udgang til gårdplads samt have. Her er der gjort klar til både vaskemaskine og tørretumbler, som dog ikke medfølger, ligesom der er skabe og bordplads.

I den ene af husets ender findes endnu et meget stort og rummeligt værelse med et utal af muligheder – værelse (mulighed for etablering af et ekstra værelse), kontor, atelier, hobby/fitnessrum mv. Fra dette værelse er der udgang til overdækket carport med lys-censor og gårdsplads. Værelset er etableret med skabe.

Til huset hører overdækket dobbelt carport og redskabsrum.

Grunden er primært naturgrund, og der er derfor ikke meget havehold på trods af grundens størrelse.

Huset overtages nyistandsat med nymalede vægge og lofter samt nybehandlede Dinesengulve.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia