MP Kom 1 MP Kom 406 MP Kom 401 MP Kom 403 MP Kom 402 MP Kom 404 MP Kom 405 MP Kom 408 MP Kom 407

Energioptimeret, smuk og rummelig familie-villa i Vejle Ø

TAG PÅ VIRTUEL RUNDTUR I BOLIGEN MED ET KLIK PÅ BILLEDET OVENFOR!

På Enggårdstoften i Vejle Ø finder man, for enden af en lukket vej, grænsende op til grønne områder og med stor privat have, denne store og moderne villa på 239 kvm. fordelt på to etager. 

Villaen opvarmes med jordvarme.

Området, hvori villaen er beliggende, kaldes Bredal og ligger lidt nord-øst for Bredballe. Det er et roligt nybyggerkvarter med gode fællesarealer og legeplads, ligesom der er etableret en sikker vej for børnene til skole og børnehave på stisystemer.

Fra villaen er der få minutters kørsel til motorvejen og beliggenheden er derfor særdeles god for pendlere. Der er desuden gode busforbindelser til Vejle og Hedensted. Indkøbsmuligheder findes i både Hedensted, Vejle og Bredballe, som ikke ligger langt fra boligen. Er man derudover til natur, så er der omkring området masser af grønne områder. Skov og fjord er indenfor kort afstand.

Den hvidpudsede villa med sort tegltag byder præsentabelt velkommen med en flot indkørsel med grus i granitskærver og velplejede plæner omkring. Villaen, som er fra 2009, er opført i en smuk klassisk stil og kombinerer på smukkeste vis det klassiske med det moderne.

Der er indgang til villaen fra en stor flot dobbelt hoveddør. Herfra ankommer man i villaens hall med en rummelig fornemmelse og god plads. Franske døre mod stuen bidrager yderligere til rumfornemmelsen, da der er et view igennem rummene ud mod haven, hvorfra der stømmer lys. Hall´en har, som i den resterende bolig, hvidmalede vægge. Her er spots i loftet og pæne naturlige klinker på gulvet. En flot massiv trappe fører til 1. sal og sørger for at der strømmer lys fra boligens ovenlysvinduer helt ned i stueetagen. 

Fra hall´en er der adgang til det ene af i alt to badeværelser med brus. Her går klinkerne på gulvet igen og skaber sammenhæng mellem rummene. Badeværelsets inventar er i pæne hvide elementer med en mørk bordplade, porcelænsvask og et stort spejl. Der er væghængt toilet og en god rummelig bruseniche. 

Ligeledes fra hall´en er der adgang via franske døre til både køkken og stue i villaens stueetage.

Selve stuen er vinkelformet, hvilket gør at indretningen af spiseafdeling og sofa-stue naturligt separeres. I vinklen findes en integreret bræneovn, som kan være med til at skabe hygge i sofa-afdelingen. Stuen har flotte plankegulve og store vinduespartier mod haven. 2 af disse er med terrassedøre, der fører fra stuen til haven og den flisebelagte terrasse lige udenfor.  

Mellem stue og køkken er der etableret dobbelte franske døre, så der kan lukkes af mellem rummene. 

Køkkenet har fået videreført klinkerne på gulvene, spots i lofterne og er, som badeværelset, opført med hvide elementeer og sort bordplade. Her er god skabs- og bordplads med bl.a. skuffer på hver side af den koge-ø, der bryder rummet. Køkkenet indeholder alt i integrerede hårde hvidevarer, herunder et amerikansk køle-/fryseskab, ovn, kombi-ovn, opvaskemaskine, kogeplader og emhætte. Fra køkkenet fører en dør desuden til et viktualierum med plads til ekstra opbevaring. Ligeledes fører en dør fra køkkenet også til husets bagindgang og bryggers, hvor der er etableret en del skabsplads og integrerede vaskefaciliteter. 

På villaens 1. sal finder man en meget stor repos, som sagtens kan fungere som ekstra stue, multirum, arbejdssted mv. Herfra fordeler villaeens soveværelser og det andet badeværelse sig. Badeværelset, som er opført i samme materialer, som det i stueetagen, indeholder, ud over brusenichen, også et lækkert badekar og dobbeltvaske. Etagen indeholder 3 gode værelser og et master-værelse med walk-in closet og fransk altan. 

På gulvene, ud over i badeværelset, er der lagt de samme pæne plankegulve som i villaens stue. Der er lagt stor vægt på lysindfald og der er derfor mange ovenlysvinduer på denne etage som bidrager til en lys og venlig atmosfære. 

Villaen ligger på en stor grund på over 2.000 kvm. Det føles derfor som om naboerne er langt væk. Haven er omkranset af hæk og et par større træer, så det meste af året er haven og grunden helt lukket af og privat. 

Haven er anlagt med et stort græsareal med flere frugttræer. Der er etableret en stor flisebelagt terrasse ud fra stuen og fliserne løber hele vejen rundt om villaen. 

Her er tale om en moderne villa med alt den moderne famillie efterspørger, men i en original stil, der leder tankerne hen på klassiske herskabsvillaer. 

Enggårdstoften er et roligt nybyggerkvarter med gode fællesarealer og legeplads. Cykelstien til Engum Skole og børnehave gør børnenes skolevej tryg, og med få minutters kørsel til motorvejen er det også let at pendle, samt der er gode busforbindelser til Vejle og Hedensted. Der er endvidere kort afstand til byerne Vejle, Kolding eller Horsens. Der hersker et godt naboskab i kvarteret, og der er gode indkøbsmuligheder i Hedensted samt i Bredballe centeret og Bilka der ligger indenfor kort afstand. Endelig er I tæt på naturskønne områder såsom skov og Vejle Fjord.

Villaen udlejes fra 1. april for en periode på 4 år, dog min. 1 år. 

Depositum: 3 månders leje

Forudbetalt leje: 1 måneds leje

Forbrug betales ud over huslejen.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia