DSC09009 DSC09008 DSC08999 DSC09006 DSC08988

Flot nyere villa med god plads i Lystrup

I et nyere højtliggende kvarter i Lystrup med kik til bl.a. Århus Bugt ligger denne lyse rummelige villa - perfekt til den moderne familie.

Villaen er fra 2006, og indeholder 226 gode beboelses-kvadratmeter, samt en afskærmet og nem overskuelig grund på 785 kvm med gode terrasser og kroge.

Entréen ligger i sammenhæng med husets fordelingsgang med skæve vinkler og skylights i loftet. Herfra er der adgang til 3 gode værelser, et badeværelse med brus og nyt lækkert vaskearrangement, bryggers med skabe og vaskefaciliteter og desuden indgang til husets køkken/alrum. Køkken/alrum og stue ligger i ét, dog adskilt af en pudset halvmur, med loft til kip og store vinduespartier. Her er der rum og plads til livet. Køkkenet er i hvide elementer med massive bordplader og alt i hårde hvidevarer, herunder induktionskomfur, emhætte, indbygningsovn, køle-/frysemaskine og opvaskemaskine. Ved vaskeøen er der barplads, ligesom der i køkken-afdelingen findes et mindre TV og adgang til et stort rummeligt viktorialierum. Der er i rummet stor god spiseplads, ligesom dagligstuen også er god og rummelig. Fra dette rum er der flere udgange til terrasser. Derudover findes der i forlængelse af køkken/alrummet et værelse med hems samt forældreafdeling med walk-in og badeværelse med 2 nye vaskearrangementer samt stor lækker brus.

Grunden består af store flisebelagte områder med gode kroge og terrasser, hvoraf terrassen ved køkkenet er lavet i en pæn bue med halvmur omkring for afskærmning. Derudover et mindre græsareal samt et par nemme blomsterbede.

I hele huset findes gulvvarme og IHC-anlæg, hvormed lyset kan kontrolleres som ønsket. Der findes endvidere alarm tilkoblet systemet.

 

Villaen udlejes fra 1. december 2016 for en nærmere aftalt tidsbegrænset periode. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia