Vinkel Have Oversigt HR V01 Vinkel Ankomst HR V01 Vinkel Have HR V01 Egeskov Bygade Interior Stue Highres 01 Egeskov Bygade Interior Bad Highres 01 Egeskov Bygade Interior Sove Highres 01 Skaermbillede 2022 11 18 Kl 175228

Nyt og lækkert kvalitets rækkehus i Egeskov v/Fredericia

Nu udbydes 12 nye kvalitets rækkehuse med energivenlige løsninger i et etableret villaområde i den sydlige del af Egeskov - et eftertragtet område med smuk natur, indkøb og skole.

Egeskov er beliggende 6 km. nord for Fredericia og 18 km. syd for Vejle, hvortil bussen kører kun 400 meter fra adressen. Derudover ligger Egeskov kun en kilometer fra Vejle Fjord.

Husene er opført i lækre materialer, hvor der er tænkt over detaljerne.

Her er plane, hvide overflader på både vægge og lofter, flotte lyse trægulve, fantastisk lysindfald fra forskellige retninger, udelukkende fra høje vinduer fra gulv til loft og så er der forberedt til fremtiden med mulighed for el-lader i egen indkørsel.

Rækkehusene, som findes i 2 typer, er alle på 100 kvm. fordelt på 1 plan.

Dette er type A:

I type A bydes man indenfor i kombineret entré og bryggers med hvide skabselementer og integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til et lækkert badeværelse med grå klinker på gulv og i bruseniche, væghængt toilet, hvide skabselementer og integrerede spots. Fra entré og bryggers er der ligeledes adgang til det lækre køkken-alrum, hvor pladsen er fint fordelt til både at kunne rumme spiseafdeling og dagligstue. Køkkenet er med hvide elementer, mørk bordplade og rummer både indbygningsovn, induktionskogeplade, emhætte, opvaskemaskine og køle-/fryseskab. Køkkenet opføres med en vaske-ø, som gør indretningen af rummet nem og overskuelig.

Fra køkken-alrummet fordeles husets 3 soverum.

Tilhørende boligen findes i forhaven privat parkeringsplads samt skur. 

 

Af hensyn til sikkerheden på byggepladsen, beder vi dig ikke gå ind uden forudgående aftale.

Vi glæder os til at vise dig de spændende boliger og byde dig velkommen i dit nye hjem på Egeskov Bygade 61.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia