DSC07540 DSC07521 DSC07524 DSC07526 DSC07539 DSC07536 DSC07533 DSC07532 DSC07530 DSC07528

Flot nyere og delevenlig 4 værelses i Ceresbyen, Aarhus C

Ceresbyen er en nyere bydel midt i Aarhus. Historiske bygninger og områder er blevet sammenhængende med helt nye, moderne og arkitekttegnede bygninger og området danner desuden ramme om både boligliv, studiemiljø i VIA University College, caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den gamle park er åbnet op i forbindelse med ombygning af området, som dermed grænser op til Aarhus å og Brabrandstien. 

I en af de nye bygninger finder man på i en høj stueetage denne flotte 4 værelses lejlighed, som bl.a. vil, kunne anvendes som delelejlighed.

Entré, fordelingsgang, køkken og stue er direkte sammenhængende. Herfra fordeler lejlighedens resterende 3 værelser sig. Der er ligeledes udgang til altan.

Badeværelset er etableret med pæne beige klinker og hvidmalede vægge. Her er hvidt skabsarrangement, separat brus afskærmet med frostede glasdøre og vaskesøjle. 

Køkkenet er i hvide elementer med hvid bordplade og integrerede. hårde hvidevarer. Her finder du både køle-/fryseskab, ovn, komfur, emhætte og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i sammenhæng med stuen, hvor der er fin plads til både sofaafdeling og spiseafdeling.

Selve lejligheden har pæne parketgulve og delvist hvidmalede vægge. Denne ejendom er opført med delvist rå betonvægge, som giver et flot, moderne og industrielt look til lejligheden. 

Lejligheden er ledig fra 1. januar 2023. Den overtages som nyistandsat.

Der betales 3 måneders depositum. 

Forbrug af vand og varme betales a conto. El, TV/internet betales direkte til udbyderne. 

OBS: Billederne er fra en identisk lejlighed, men forskelle kan forekomme.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia