Buelowsgade Aarhus 1 Buelowsgade Aarhus 2 Buelowsgade Aarhus 3 Buelowsgade Aarhus 4 Buelowsgade Aarhus 5 Buelowsgade Aarhus 6 Buelowsgade Aarhus 7 Buelowsgade Aarhus 8 Buelowsgade Aarhus 9 Buelowsgade Aarhus 10 Buelowsgade Aarhus 11 Buelowsgade Aarhus 12 Buelowsgade Aarhus 13 Buelowsgade Aarhus 14 Buelowsgade Aarhus 15 Buelowsgade Aarhus 17 Buelowsgade Aarhus 18 Buelowsgade Aarhus 19

Charmerende og møbleret i Aarhus C

På det attraktive Frederiksbjerg ligger denne skønne lyse 2 værelses lejlighed – fuldt møbleret i en personlig, hyggelig, nordisk stil.

Frederiksbjerg er alt fra shopping i Bruuns Galleri, specialbutikker, cafeer og restaurenter til torvedage på Ingerslevs Boulevard, små hyggelige gader, grønne områder, skov, strand og meget mere. Her befinder man sig i centrum af Aarhus uden at det nødvendigvis fornemmes i det daglige.

Lejligheden, som er beliggende på 1. sal, er indenfor de senere år renoveret med sigte på at udnytte hver eneste af de 53 kvadratmeter. Her er funktionalitet, charme og hygge i højsæde.

Der er indgang til lejligheden via mindre entré med garderobeplads. Herfra adgang til et nyere bruse-badeværelse med flot klinkegulv med gulvvarme. Entréen leder derudover direkte til stuen med god plads til både sofa- og spiseafdeling. Møblerne er lette og lyse, og indretningen personlig og hyggelig. I åben forbindelse med stuen findes pænt lyst køkken med god skabsplads og alt i hårde hvidevarer. Fra køkken og spiseafdeling har man en skøn udsigt over hyggelig solrig gårdhave, der hører til ejendommen.

Afgrænset med skydedør fra stuen findes derudover større soveværelse med stor dobbeltseng, skab og kommode.

Derudover er der i ejendommen adgang til vaskefaciliteter og tørrerum i kælderen, hvor der også findes et mindre opbevaringsrum tilhørende lejligheden samt cykelkælder. Der er adgang til solrig og hyggelig gårdhave med terrasse, græsplæne og frugttræer.

Lejligheden er beliggende i en velfungerende ejerforening, hvor godt naboskab er særdeles vigtigt. Opgangen er rolig.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia