6 DSC02252 DSC02251 11 DSC02130 DSC02100 DSC02135 1 DSC02145 DSC02150 DSC02125 DSC02200 DSC02165 3 DSC02160 DSC02180 DSC02185 DSC02195 2 DSC02155 4 DSC02232 5 DSC02242

Liebhaveri med panoramaudsigt og elegance ved Stallerup Sø, Kolding

Velkommen til denne charmerende liebhaver-villa med parklignende have, omgivet af naturens skønhed og ro og nært beliggende til Kolding.

Villaen er oprindeligt fra 1962, ombygget i 1984 og igen fuldstændig gennemrenoveret i de seneste 2 år. Nu står villaen som ny med moderne indretning og faciliteter og er klar til at den første beboer flytter ind!

Du kommer til ejendommen ved indkørsel gennem skoven, hvor villaen kommer til syne på din højre side på et let skrånende grund. Der er grusbelagt indkørsel foran huset og ligeledes mulighed for at parkere bilen i den indbyggede garage i husets underetage.

Villaen har to indgange - én til hver af de to etager.

Følger du trappen på den nyetablerede træterrasse til husets overetage, så mødes du allerede her af den smukkeste udsigt over den skønne parklignende have og ikke mindst den fri udsigt over Stallerup sø og skoven omkring. Her har du alle muligheder for at falde til ro i en ellers travl hverdag.

Indtrykket du får ved indgang i overetagen er stilrenhed, kvalitet samt en lys og rolig atmosfære. Du mærker tydeligt, hvordan renoveringen er foregået med sans for kvalitet og med stor respekt for det oprindelige i villaen. Bl.a. har man bibevaret se smukke gamle skydedøre i træ, mens man har åbnet op for lys og luft gennem rummene, integreret spots og etableret nye vægge og lofter. Resultatet er intet mindre end fantastisk. 

Fra entréen er der adgang til et mindre disponibelt rum, der med fordel vil kunne benyttes som walk-in closet for opbevaring af overtøj mv. Derudover har du direkte adgang til et imponerende og stort køkken/alrum og stue i ét, hvor lyset strømmer ind gennem de store panoramavinduer og ovenlysvinduer. Her finder du ejendommens store samlingspunkt med masser af plads til både spiseafdeling, TV-stue og hyggekroge. Udsigten over sø, skov og have kan nydes fra alle placeringer i rummet, ligesom der fra stuen er direkte udgang hertil. 

Det åbne køkken er opført i de nyeste materialer i grå nuancer og indeholder alt i hårde hvidevarer. Her er god plads til at kunne tilberede lækre middage til familie og venner. 

Fra køkkenet er der på denne etage ligeledes adgang til masterafdelingen i ejedommen, som består af et lækkert soveværelse med ualmindelig højt til loftet, store vinduer med lækre og elegante gardiner fra gulv til loft og adgang til et rum, som med fordel vil kunne indrettes som et walk-in closet eller privat kontor. Derudover et lækkert moderne badeværelse med brus. 

En trappe fra stuen fører til husets underetage, som kan anses som en afdeling for sig selv. Der er ligeledes direkte adgang til denne afdeling fra indkørslen til ejendommen. En fordelingsgang fører til 3 gode og hyggelige værelser, et badeværelse, opbevaringsrum og ikke mindst ekstra hyggeligt køkken med direkte udgang til terrasse og have.

Dette hjem er mere end blot en ejendom; det er en liebhaveri, der udstråler elegance og tidløs charme. Beliggende i Harte, en lille by med en skole og et fællesskab, er det stadig inden for kort køreafstand fra Kolding og motorvejen, hvilket gør det til det ideelle tilflugtssted for dem, der søger både natur og bekvemmelighed.

Villaen udlejes fra 1. december 2023 for en periode på 2 år, dog min. 1 år. 

Forbrug betales ud over huslejen. 

Depositum: 3 måneders leje.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia