Boligudlejning - En sikker indtægt i en usikker tid

Udgivet d. 26/8 - 20

Har corona-pandemien ændret din boligsituation? Vi kan leje din bolig ud, og give dig tid til at træffe den rette beslutning for dig og din økonomi.

Corona-pandemien har ændret verden på meget kort tid. Hele samfundet er præget af usikkerhed og tvivl, om hvordan fremtiden ser ud. Boligmarkedet er naturligvis ikke gået fri af den globale krise. Selvom det på nuværende tidspunkt ser ud til, at priserne stiger på boliger især i de større byer, så er det stadig et enormt usikkert marked. 

Analytikere er enige om, at de danske hjælpepakker har holdt hånden under boligmarkedet og formået at skabe en vis form for stabilitet. Der er dog også enighed, om at det hurtigt kan ændre sig, når hjælpepakkerne forsvinder. Dette kan kaste markedet ud i nye svingninger og skabe ny usikkerhed for boligejere landet over. 

Denne mulige usikkerhed på boligmarkedet kan gøre det svært for boligejere, der er ramt af corona-pandemien på den ene eller anden måde, at agere med rettidig omhu. Derfor er det vigtigt at overveje sine muligheder, hvis ens boligsituation er usikker. 

Afvent situationen med en udlejning 

Hvis din økonomi og boligsituation er udfordret af corona-pandemien, så kan du med fordel udleje din bolig, indtil markedet har fundet et stabilt leje. 

Når markedet er så usikkert, som det er i dagens Danmark, så kan det være svært at træffe en fornuftig beslutning, når det kommer til køb og salg af boliger. 

Hvis du fx sidder alt for dyrt i dit hus eller din lejlighed lige nu grundet usikkerhed skabt af corona-krisen, så kan det være en fornuftig og rentabel løsning at leje din bolig ud, indtil du har et bedre overblik over din situation. 

På denne måde undgår du at træffe en beslutning, du kommer til at fortryde. En forhastet beslutning kan komme til at koste dig dyrt efterfølgende.

Vores erfaring siger os, at mange af vores kunder bliver glade for at få en overgangsløsning med en udlejning. Det kan give dig et sikkert ståsted, mens du overvejer, hvad din langsigtede plan er for dig og din bolig. 

Lad os udleje din bolig 

Hos Phoenix Home har vi 11 års erfaring med udlejning og administration af private boliger og vi anser os selv for eksperter på området. Vi formidler udlejning af alle slags boliger – lige fra store liebhavervillaer til mindre, men pæne, lejligheder.

Vi har base på DOKK1 i Aarhus og opererer herfra i hele Jylland og Fyn.

Vi tager os af alt det praktiske og juridiske omkring din udlejning, når du skal udleje din bolig. 

Kontakt os i dag, så får vi sat din bolig på markedet hurtigst muligt. 

Du kan også læse mere, om hvordan vi håndterer udlejninger af boliger for private her.

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia