DSC07786 DSC07790 DSC07788 DSC07789 2 5 3 7 4 6 1 IMG 8756

Lys og indbydende 3-værelses taglejlighed i Vejle

Centralt beliggende, lys og rummelig lejlighed i fin stand med gode parkeringsmuligheder.

Lejligheden rummer en entre, et badeværelse, et nyere køkken med mulig spiseplads, en stue, et værelse samt en stor og rummelig hems. Lejligheden er i alt 59 kvm og kvadratmeterne er meget veludnyttet.

I entreen findes et garderobeskab og her er rig plads til yderligere opbevaring. Herfra har man adgang til lejlighedens badeværelse samt køkken. Køkkenet er lyst og i rigtig god stand. Køkkenet er fra HTH og blev monteret i 2017. Der er installeret opvaskemaskine.

Fra køkkenet har man adgang til en indbydende stue. Fra stuen kan man gå videre til et tilstødende værelse eller gå op ad trappen til et stort værelse/hems, som ligger på etagen oven over. Her er ovenlysvinduerne er med til at give et skønt lysindfald.

Som beboer i ejendommen, får du desuden råderet over et stort privat depotrum (9m^3) i kælderen.  

Der er fællesvaskeri i ejendommens kælder med både vaskemaskiner og tørretumbler. Betaling herfor er inkl. i huslejen. 

I baggården findes et fælles cykelskur og et flisebelagt fællesareal, hvorfra man kan nyde solen. Der forefindes parkeringspladser i ejendommens baggård, som er forbeholdt ejendommens beboere.

Ejendommen er beliggende midt på Vesterbrogade, i kort afstand til Campus Vejle og midtbyen. Der er busstoppested lige foran ejendommen, hvilket gør det yderst nemt, at benytte offentlig transport.

Husdyr er ikke tilladt.

Lejemålet overtages nymalet.

Udover huslejen betales der kr. 600,00 i a conto varme, et fast bidrag til vand på kr. 150,00 pr. måned og el, TV/internet direkte til forsyningsværkerne.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia