Stue Kitchen Badevaerelse Plantegning

Nybygget rækkehus i Skødstrup

Helt nyetableret rækkehus står færdigt og klar til udlejning d. 1. september 2015.

Rækkehuset er ét af en stribe nye boliger i et nyere kvarter i Skødstrup. Dette er beliggende på en af de højtbeliggende grunde og har dermed udsigt over natur og område.

Huset er i 2 plan og indeholder i stueplan: entré med adgang til 2 gode værelser, bryggers med vaskefaciliteter, badeværelse med brus samt lyst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer. Køkken/alrum ligger med stort glasparti med mod balkon, hvortil der også er direkte udgang. Fra køkken/alrum fører en trappe til husets parterre-afdeling, som indeholder endnu et badeværelse med brus og yderligere 2 værelser samt udgang til altan.

I valg af materialer og inventar har udlejer gennemgående tilvalgt kvalitet, og der vil derfor være tale om en moderne og tidstypisk bolig med gode løsninger.

Skødstrup er en by i udvikling. Der udvides med nye områder, som er meget populære blandt yngre par og børnefamilier. Her er by og natur samlet på ét sted, ligesom der er alt i indkøb, børnepasning og skoletilbud. Med etableringen af Djurslands-motorvejen er Skødstrup kommet nærmere Aarhus og E45, hvormed beliggenheden også er attraktiv for pendlere. Man kan bl.a være i Aarhus på 15-20 minutter.

Rækkehuset udlejes for en periode på 2 år.

 

OBS! Annoncens billeder er fra projektmateriale

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia