DSC07780 DSC07783 YIGR6665 OOVN5772 LZZK8578 PNVF6362 WULX0950 Skaermbillede 2022 03 02 Kl 145959

Veldisponeret strøg-lejlighed med op til fire værelser, Vejle

Er I en lille børnefamilie eller flere personer, som søger en delevenlig lejlighed, med en god og bynær beliggenhed, er denne lejlighed helt sikkert noget for Jer. Lejligheden er 75 kvm. plus et 12kvm. disponibel rum.

Lejligheden er netop ved at gennemgå en større renovering, men forventes at stå indflytningsklar senest 1. april. Billederne fra lejligheden er derfor blot midlertidige.

Denne sjældent udbudte lejlighed er beliggende på 3. sal i en præsentabel og rolig ejendom på Tønnesgade, lige for foden af gågaden, ved siden af shoppingarkaden Mary´s, og kun et stenkast fra det hyggelige og populære Latinerkvarter. Man har således alverdens butikker og indbydende spisesteder lige udenfor sin dør.

Der er tale om en taglejlighed med entre, en stor stue, to store værelser, et køkken, nyt badeværelse samt et stort disponibel rum. Hvis lejer ønsker det, kan stuen opdeles i to, således at man får ét ekstra værelse. Dvs. man kan have op til tre værelser samt et yderst brugbart, disponibel værelse.

Det disponible rum er ca. 12kvm. stort og indrettet som et regulært og lyst værelse. Det er ikke en registreret del af boligarealet.

Køkkenet er af nyere dato og fra HTH. Af hvidevarer findes et køle-fryseskab, komfur, emhætte samt opvaskemaskine. På badeværelset er der både vaskemaskine og tørretumbler.

Alle rummene har nyere gulve og hele lejligheden er nymalet.

Ønskes mere opbevaringsplads, er det muligt at leje et depotrum i ejendommens baggård.

Ejendommen har en stille og privat baggård, hvor der er et overdækket skur til cykelparkering samt masser af gårdsplads til at nyde nogle hyggelige stunder udendørs.

Der er alt i alt tale om en særdeles rummelig og indbydende lejlighed, i nyrenoveret stand og med en meget central beliggenhed, som vil opfylde de fleste boligsøgendes behov. Kontakt os for at bestille en fremvisning.

Indflytning kan ske fra 1. april 2022.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia