Image004 Image005 Image002 Image001 Image003 Image008 Image007 Image006 Image009 Image010 Image011 Image012 Image013 Image015 Image014

Flot 2 værelses penthouse i Karolinegården, Aarhus C

Her udbydes en flot og moderne 2 værelses lejlighed med en unik og central placering i Aarhus midtby.

Lejligheden er beliggende i Karolinegården på Skt. Nicholaus Gade, i hjertet af Aarhus - lige ved Rådhusparken og i kort gåafstand til steder som Banegården, Bruuns Galleri, Strøget og det urbane miljø på Frederiksbjerg, herunder Jægergårdsgades mange små caféer og restauranter. Der er desuden en stor Føtex i ejendommens stueetage og mulighed for leje af egen parkeringsplads i kælderen. 

Denne lejlighed er én af ejendommens penthouselejligheder beliggende på 5. sal med egen terrasse og flot udsigt over Frederiks Allé og Rådhusparken.

Lejligheden er lys, enkelt og moderne indrettet. 

Der er indgang via en mindre entré med plads til overtøjet. Entréen fungerer som fordelingsgang til soveværelset med indbygget skabsplads samt til badeværelse med brus og vaskefaciliteter. Desuden er gangen i åben forbindelse med køkken/alrum og stue i ét med stort glasparti mod terrassen, som yder et dejligt lysindfald til lejligheden.

Selve køkkenet er med hvide HTH elementer med hvid corestone bordplade og indeholder alt i hårde hvidevarer. Stuen har fin plads til både spiseafdeling og sofaarrangement.

Lejlighedens overtages som beset med hvide vægge og gulve i lyst asketræ. På badeværelset er klinkerne ført i en pæn og praktisk mørkegrå farve. Alle rum er med gulvvarme. 

Til lejligheden er der adgang til en 200m2 stor fælles tagterrasse, ligesom der er mulighed for at leje en p-plads i kælderen. 

Lejligheden udlejes fra 1. december 2022 for en periode på min. 2 år. 

Forbrug betales særskilt foruden huslejen.

Der opkræves følgende i a conto pr. måned:

Varme: kr. 500

Vand: kr. 300

El betales særskilt til forsyningsselskabet

Internet kan medfølge til kr. 300 pr. mdr.

Depositum: 3 måneders leje

Lejemålet kan også lejes fuldt møbleret inkl. forbrug - kontakt os for pris. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia