Lejebolig Esbjerg 1 Lejebolig Esbjerg 2 Lejebolig Esbjerg 3 Lejebolig Esbjerg 4 Lejebolig Esbjerg 5 Lejebolig Esbjerg 6 Lejebolig Esbjerg 7 Lejebolig Esbjerg 8 Lejebolig Esbjerg 9 Lejebolig Esbjerg 10

Flot møbleret lejlighed i Esbjerg

Med få minutter til motorvejen og et par kilometer til Esbjerg centrum finder man i et flot grønt og velholdt boligområde denne lyse moderne møblerede 3 værelses lejlighed.

Lejligheden ligger på 3. sal i en ejendom med elevator og indeholder:

Fordelingsgang med plads til overtøj og sko. Adgang til stort nyere badeværelse med gulvvarme, muret brus samt stort indbygget skab. Ud mod grønne områder, væk fra trafikken, findes et stort soveværelse med stor dobbeltseng, kommode og skabsvæg fra gulv til loft. Lige frem ligger køkkenet med rigelig spiseplads til 4 personer. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer, ligeledes service og div. køkkenfaciliteter. Der er god skabs- og bordplads. Derudover har lejligheden 2 stuer, som adskilles af fransk glasdør. Den inderste stue benyttes i dag til kontor, men kan dog også bruges til et ekstra værelse. Selve stuen har både plads til sofa-afdeling og spisebord mv. Fra stuen er der udgang til en god rumlig altan med opbevaringsrum.

Møbleringen i lejligheden er morderne og let. Her er alt, man behøver, dog skal man selv medbringe TV om ønsket.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia