Ewarpcacheimage 1 Ewarpcacheimage 2 Ewarpcacheimage 3 Ewarpcacheimage 4 Ewarpcacheimage 5 Ewarpcacheimage 6 Ewarpcacheimage 7 Ewarpcacheimage 8 Ewarpcacheimage 9 Ewarpcacheimage 10 Ewarpcacheimage 11 Ewarpcacheimage 12 Ewarpcacheimage 13 Ewarpcacheimage 14 Ewarpcacheimage 15 Ewarpcacheimage 16 Ewarpcacheimage 17 Ewarpcacheimage 18 Ewarpcacheimage 19 Ewarpcacheimage 20 Ewarpcacheimage 21 Ewarpcacheimage 22 Ewarpcacheimage 23 Ewarpcacheimage 24 Ewarpcacheimage 25 Ewarpcacheimage Ewarpcacheplan 1 Ewarpcacheplan

Stor flot villa i Malling

I godt, familievenligt kvarter i Malling, med stisystemer til byens institutioner mv., finder man denne store og rummelige villa.

Villaen er oprindeligt fra 1977, men er løbende vedligeholdt og moderniseret.

Der er indgang via entré i sammenhæng med en lys fordelingsgang til denne etages 2 gode værelser, moderniseret badeværelse med kar og stor, lys spisestue med godt lysindfald. Herfra endvidere udgang til en lækker sydvendt og halvt-overdækket træterrasse og haven. Køkkenet, som ligger i sammenhæng med spisestuen og med adgang fra entré, via stort bryggers med vaskefaciliteter, indeholder alt i hårde hvidevarer. Her er desuden spiseplads.

Fra entréen er der ligeledes adgang til husets 1. sal via pæn velholdt trætrappe. Her findes en stor rummelig stue med god plads til hele familien. Der er igen lagt vægt på et godt lysindfald med stort glasparti mod syd, hvor der også er udgang til en fin altan, samt med integreret ovenlysvindue.

Derudover indeholder 1. sal en mellemgang, som er udnyttet med skab og god opbevaringsplads, 2 gode værelser samt badeværelse, hvortil der er adgang via det ene soveværelse.

Huset er beliggende på en grund med indkørsel og god privat have med gode sol- og læforhold.

Malling er en by i vækst, hvor befolkningen vokser grundet nybyggerier og generel tilflytning af børnefamilier, der ønsker at flytte til et mindre samfund tæt på Aarhus. Her er kun ca. 15 kilometer til Aarhus centrum, hvortil der er nem adgang i bil via Oddervej, og direkte forbindelse med tog fra Malling station.

I Malling finder man både daginstitutioner, skole, flere indkøbsmuligheder og en af Danmarks få lokalbiografer, der endnu bruges som biograf. Derudover findes der et væld af fritidsaktiviteter i Beder-Malling idrætsforening.

Dette hus er beliggende i den nordlige bydel. Her er kort afstand til offentlig transport, skole, indkøb og idrætsaktiviteter.

Huset står ledigt nu og kan lejes for en periode på 3 år.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia