DSC09210 DSC09215 DSC09216 DSC09218 DSC09241

Idyllisk bindingsværk i Kerteminde

Ønsker du dig en oase i den fynske natur, hvor idyl og originalitet er kernen, så er denne ejendom den helt rette!

Smuk og charmerende bindingsværks-ejendom med stråtag bestående af stuehus på 220 kvadratmeter med flere ude-bygninger og stor grund med mulighed for dyrehold.

Huset er originalt og delvist renoveret i en stil, som passer flot til det resterende hus, der indeholder mange af de gamle elementer.

Der er indgang til stuehuset via højtidelig hall med trappe til 1. salen og adgang til et renoveret toiletrum med flotte naturlige klinker og gulvvarme, ligesom man kan benytte indgangen gennem det store bryggers. Dette indeholder vaskefaciliteter, skabe og bl.a. et gammelt fyrsted og gruekedel. Derudover et værelse, depotrum, badeværelse med brugs og gulvvarme samt 3 disponible rum.

Fra bryggers og hall kan man komme til det nyere moderniseret spise-køkken. Her er der elegante hvide elementer, træbordplade, alt i hårde hvidevarer og stor spiseplads. Rummet er lavet med høje hvide træpaneler, klinker på gulvet og gulvvarme, ligesom der er adgang til et viktorialierum.

2 stuer en suite med flotte gamle plankegulve, hvoraf den største af stuerne er med brændeovn og udgang til lækker terrasse/hyggekrog med bærbuske.

1. salen er med 2 gode lyse værelser samt et charmerende renoveret soveværelse med walk-in closet.

Udebygningerne hører ikke med i lejemålet, men man har brugsret over en “slyngelstue” med bar og et muligt gæsteværelse.

Der kan aftales andre muligheder for at disponere.

Grunden er 3310 kvadratmeter stor og har masser af plads til bl.a. dyrehold, stor lækker have med smukke træer, herunder frugttræer, og en smuk idyllisk gårdsplads der omkranses af ejendommens smukke gamle bygninger.

Ejendommen ligger i en mindre by, Drigstrup, som er en hyggeligt mindre landsby ikke langt fra Kerteminde.

Ejendommen overtages ikke nyistandsat, så lejer må selv sørge for yderligere maling/tapetsering, hvis det ønskes. Derimod kan ejendommen erhverves til leje for en meget fornuftig pris!

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia