Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 2 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 3 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 4 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 5 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 6 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 7 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 8 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 9 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 10 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 11 Kirsebaerhaven 23 8660 Skanderborg Phoenix Home 12

Stor flot villa med god plads i Skanderborg

Beliggende i bunden af en lukket vej, i et pænt og roligt kvarter i Skanderborg, finder man denne meget velholdte villa fra år 1999.

Her er stisystemer til både skoler (herunder også gymnasiale uddannelser), daginstitutioner og idrætsfaciliteter, som alle kan findes indenfor meget kort afstand, ligesom der findes flere dagligvarebutikker i tæt nærhed af boligen.

Villaen består af mindre entré med indgang til det ene af husets i alt 4 børneværelser, alle med lyse gulvtæpper og indbyggede skabe. Fra entréen ligeledes indgang til en stue, som ligger i sammenhæng med stort spisekøkken, dog pænt afgrænset med en muret bue mellem, og som i dag fungerer som spisestue. Her er et pænt lyst klinkegulv og stort glasparti mod terrasse og have, hvortil der også er udgang. Franske døre adskiller spisestue fra tv-/opholdsstue, ligesom gulvbelægningen her er ændret til et pænt velholdt trægulv. Stuen har loft til kip og store glaspartier i gavlen for et skønt lysindfald. Selve køkkenet er stort og rummeligt. Her er både god bord- og skabsplads. Elementerne er, som det resterende hus, pæne og velholde og der findes her alt i hårde hvidevarer, herunder bl.a. amerikansk køle-/fryseskab. Derudover hører der til køkkenet et viktorialierum.

I forbindelse med køkkenet er der udgang til et stort lækker og lyst bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, vask og endnu engang god skabsplads. Fra bryggerset er der udgang til husets store dobbelte murede carport.

Fællesarealerne med stuer og køkken deler husets værelsesafdelinger i en forældre- og børneafdeling. Børneafdelingen består af mindre fordelingsgang/opholdsrum, 3 gode værelser med skabe og et pænt brusebadeværelse. I denne afdeling er der lyst tæppe på alle gulvene.

Forældreafdelingen består af et gennemgangsværelse, som i dag benyttes til kontor, et stort lyst soveværelse i sammenhæng med garderobe-område/walk through og et lækkert stort badeværelse med pæne elementer, der passer til det resterende i huset, og indbygget brus.

Villaen er beliggende på en grund på 1645 kvm. Grunden er velholdt med pæne terrasser rund om huset og flere græsplæner både i for- og baghave. Huset ligger højt på grunden, hvor bøgehæk omkranser terrassen og en granittrappe fører ned på selve plænen.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia