2 Kig Spis Til Sofa 2 5 Sofastue1 2 3 Spisestue1 V2 2 1 Kitchen1 2 4 Sov 2 7 Bath2 2 Notes 230414 111507 5D4 Notes 230414 112116 6B1 8 Plan

Moderniseret og charmerende 3-værelses med altan på Frederiksbjerg

Beliggende på Chr. Værums Gade på det populære Frederiksbjerg finder man denne charmerende, moderniserede 3 værelses lejlighed. 

Området omkring Frederiksbjerg er, specielt de senere år, blevet enormt attraktivt. De små hyggelige gader, nærheden til grønne områder, skov og strand, torvedage på Ingerslev Boulevard og småspecialbutikker, caféer og restauranter øger attraktiviteten i kvarteret. Fra lejligheden er man i gåafstand til det hele, herunder også ligeledes de større shoppingssteder som Bruuns Galleri og det trafikale knudepunkt på Hovedbanegården. Man er her helt centralt i Aarhus og tæt til det meste, uden helt at mærke det. 

Lejligheden har de karakteritiske træk man kender fra de gamle charmerende Aarhus-lejligheder såsom smukke stuklofter, stor loftshøjde, store viduespartier og flotte plankegule, men lejligheden er totalt moderniseret og har bl.a fået nyt køkken, moderniseret bad med separat bruseniche og en stor lækker altan.

Lejligheden består af en stor entré, der også fungerer som fordelingsgang. Her er god plads til overtøjet. Fra gangen er der adgang til 2 smukke stuer en suite. Stuerne har stuklofter og gennemgående plankegulve, men kan separeres med den flotte hvidmalede skydedør, der er etableret mellem rummene. Derudover et nyt, flot og velindrettet køkken med lille spiseplads. Her er alt i hårde hvidevarer og udgang til den store sydvest vendte altan, som er beliggende mod gården. Altanens størrelse gør den særdeles velegnet til udendørs grillaftener i sommerhalvåret. Her kan man nyde eftermiddags og aftensol i ro og mag. Lejlighedens soveværelse, som findes for enden af fordelingsgangen, har ligeledes udgang til altanen og har en beliggenhed væk fra gaden. I soveværelset er der desuden et stort skab med skydedøre. Derudover findes i lejligheden et mindre, men godt udnyttet badeværelse med separat brus og gulvvarme. 

Ejendommen, som lejliheden er en del af, bestyres af en velfungerende ejerforening. Der er tale om en stille ejendom på rolig gade med meget lidt trafik. Ejerforeningen sørger for at holde fællesarealerne pæne, ligesom vinduesvask er inkluderet i lejen.

Der er brugsret til gratis vaskefaciliteter i kælderen, hvor der findes 2 vaskemaskiner og en tørretumbler samt et tørrerum. Her er der ligeledes mulighed for cykelparkering. Til lejligheden findes derudover et tremmerum til opbevaring. 

Ejendommen er en del af en karré med fælles grønne arealer og til ejendommen hører en have, man naturligvis også har brugsret til. 

Udover huslejen betales 500 kr. i a conto varme, el afregnes efter måler direkte til forsyningsselskabet og vand er inkluderet i lejen. 

Tv og internet bestilles og betales af lejer. 

Der er mulighed for at leje parkering i tæt nærhed til lejligheden. 

Lejligheden fremstår nymalet ved indflytning.

Lejligheden udlejes for en periode på 2 år, dog min. 1 år.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia