DSC06831 DSC06829 DSC08005 DSC08012 DSC08010 DSC08015 DSC08009 DSC08017 DSC08016

Hyggelig 4 værelses med altan i Ceresbyen, Aarhus C

Ceresbyen er en ny bydel midt i Aarhus. Historiske bygninger og områder er blevet sammenhængende med helt nye, moderne og arkitekttegnede bygninger og området danner desuden ramme om både boligliv, studiemiljø i VIA University College, caféer, restauranter og indkøbsmuligheder. Den gamle park er åbnet op i forbindelse med ombygning af området, som dermed grænser op til Aarhus å og Brabrandstien. 

I en af de nye bygninger finder man på i en høj stueetage denne flotte 4 værelses lejlihed, som bl.a. vil, kunne anvendes som delelejlighed for 3 personer. 

Entré, fordelingsgang og køkken er direkte saammenhængende. Herfra fordeler lejlighedens resterende værelser sig. 

To af lejlighedens værelser har adgang på hver sin side af køkkenet, mens det sidste værelse er med adgang fra stuen. 

Badeværelset er etableret med pæne beige klinker og hvidmalede vægge. Her er hvidt skabsarrangement, separat brus afskærmet med frostede glasdøre og vaskesøjle. 

Køkkenet er i hvide elementer med hvid bordplade og integrerede. hårde hvidevarer. Her finder du både køle-/fryseskab, ovn, komfur, emhætte og opvaskemaskine. 

Stuen, som ligger for enden af køkkenet, har en mindre størrelse, men den er hyggelig og har udgang til en fin mindre altan. 

Selve lejligheden har pæne parketgulve og delvist hvidmalede vægge.Denne ejendom er opført med delvist rå betonvægge, som giver et flot, moderne og industrielt look til lejligheden. 

Lejligheden er ledig fra 1. oktober 2021. Den overtages som nyistandsat.

Der betales 3 måneders depositum. 

Forbrug af vand og varme betales a conto. El, TV/internet betales direkte til udbyderne. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia