DSC09935 DSC09935 (1) DSC09936 DSC09937 DSC09939 DSC09941 DSC09943 DSC09944 DSC09945 DSC09953 DSC09960 DSC09966

Villa med udsigt og muligheder i Juelsminde

Villa i Juelsminde som både kan lejes og købes!

Denne villa indeholder med sin indretning og 275 kvm. store muligheder for benyttelse. Der er bl.a mulighed for indretning af den ene del af boligen som kontormiljø, showroom eller en opdeling af huset til flere familier eller generationer under samme tag.

Boligen er løbende istandsat og fremstår pæn og meget velholdt.

Den del af boligen, der i dag benyttes til beboelse, er fornylig istandsat og indeholder entré med garderobe og bryggers med vaskefaciliteter, viktorialierum/vinkælder, 2 værelser – heraf et stort soveværelset er med stor skabsvæg, badeværelse med brus samt stort lyst og lækkert køkken/alrum med mørke køkkenelementer og alt i hårde hvidevarer. Køkken/alrummet indeholder meget god plads til både spiseafdeling og dagligstue. Her er desuden udgang til terrasse og have. Fra Køkken/alrummet er der dør til den anden afdeling af huset. Her finder man stor entré/hall med tilhørende indgang og flot vindeltrappe til 1. sal. 2 gode værelser samt et soveværelse med walk-in og badeværelse. 1. salen indeholder en meget stor og rummelig stue med udsigt over grønne områder og hav. Her er der bl.a. pejs og udgang til terrasse. På denne etage findes derudover badeværelse og mindre the-køkken.

Til huset hører redskabsrum og fin have med græs, træer og terrasse omkranset af hæk. Der er mulighed for at have mindre husdyr i boligen, ligsom der også findes en fin hundegård på grunden.

Huset kan også lejes møbleret.

Juelsminde er både hyggeligt café/restaurantions-liv, shoppingmuligheder, lystbådehavn (kåret til årets havn 2012), lækre strande, grønne områder, golfbane mm. Herfra er der kun 20 min. til Horsens, 30 min. til Vejle og 50 min. til Billund og Århus. Kort fra boligen findes busforbindelser til hhv. Vejle og Horsens.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia