KK Stjerneholmsgade 10 KK Stjerneholmsgade 3 KK Stjerneholmsgade 7 KK Stjerneholmsgade 19 KK Stjerneholmsgade 20 KK Stjerneholmsgade 201 KK Stjerneholmsgade 202 KK Stjerneholmsgade 203 KK Stjerneholmsgade 204 KK Stjerneholmsgade 205 KK Stjerneholmsgade 208 KK Stjerneholmsgade 209 KK Stjerneholmsgade 211 KK Stjerneholmsgade 213 KK Stjerneholmsgade 215 KK Stjerneholmsgade 217 KK Stjerneholmsgade 219 Plantegning KK Stjerneholmsgade 4 2 KK Stjerneholmsgade 5 2 KK Stjerneholmsgade 15

Charmerende herskabslejlighed med stor altan centralt i Horsens

Sjældent udbudt herskabslejlighed i 2 plan med mange smukke, originale detaljer, masser af lysindfald og stor altan med udsigt over det centrale Horsens tage, gårdmiljøer og havnen.

Lejligheden er beliggende på 2. sal, som den øverste i ejendommen, med stor privat altan og adgang til fælles have. 

Lejligheden er løbende renoveret og har bl.a. nyere køkken og bad, alt imens man har formået at bibeholde charmen i det oprindelige med smukke ældre trægulve, detaljerede karme, rustikke vægge på øverste etage samt fritlagte spær. I renoveringen er der etableret brændeovn centralt i stuen på øverste etage med en smuk stenvæg omkring og der er etableret mange ovenlysvinduer i dette rum for et fantastisk lysindfald. 

Lejligheden består af entré og mindre fordelingsgang med trappe til 1. sal og med adgang til et større værelse og de to stuer en suite, hvoraf den ene stue sagtens kan lukkes af og benyttes til værelse. Den største og centrale stue i underetagen vil naturligt benyttes som spisestue, da der herfra er direkte adgang til køkkenet. 

Selve køkkenet er med god skabs- og bordplads og nyere hårde hvidevarer. 

Fra køkkenet er der adgang til en lille gang med lejlighedens anden trappe til 1. sal og til et hyggeligt lille gæstetoilet med unikke klinker i grønlige natursten og en speciel smuk vask, der matcher farverne. 

1. salen i lejligheden er inddraget i forbindelse med en renovering af lejligheden. Denne etage er et kapitel for sig med en stor stue med loft til kip, store vinduespartier med ovenlys, brændeovn, en speciel og unik stenvæg mig i rummet og flotte plankegulve. Fra stuen er der adgang til et værelse, en mindre fordelingsgang med adgang til et badeværelse med brus og vaskemaskine samt til en stor repos med glasparti og terrassedør mod den store private altan. Denne repos vil med fordel sagtens kunne benyttes som kontor, multirum eller endda soveværelse. Her er, som i stuen, ældre plankegulve, som er malede, fritlagte spær og et fantastisk lysindfald. 

Lejligheden er speciel og unik med en virkelig god beliggenhed og udsigt. Den er specielt velegnet til et par eller familie med større børn grundet dens layout. 

Til lejligheden hører et større kælderrum og adgang til fælles have. 

Varme og vand opkræves af udlejer udover huslejen. El, TV/internet betales til forsyningsselskaberne direkte. 

Depositum: 3 måneder. 

Der er overtagelse snarest efter aftale og lejemålet kan lejes for en periode på 3 år, dog min. 1 år.

 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia