14 DSC06614 16 DSC06616 17 DSC06617 13 DSC06609 12 DSC06604 10 DSC06594 3 DSC06554 2 DSC06549 5 DSC06564 4 DSC06559 7 DSC06574 6 DSC06569 8 DSC06579 9 DSC06589 11 DSC06599 1 101

Lækker nyere familievilla i Hasle, møbleret eller umøbleret

Velkommen til Klokkerbakken!
Her finder du en skøn villa fra 2015, som kan lejes både møbleret og umøbleret. 
Villaen er på en rolig og blind vej i et etableret villakvarter i det populære Hasle i Aarhus vest. Beliggenhed og indretning er perfekt for børnefamilier.
Her er hele 192 kvm bolig og en fin, lukket have med en stor træterrasse, der indbyder til leg og afslapning.

Når du træder ind i huset, mødes du af en rummelig entré med pæne grålige klinker på gulvene og god plads til overtøjet. På højre side finder du et praktisk bryggers med vaskesøjle og moderne faciliteter samt direkte udgang til carporten, så du kan gå direkte fra bilen til bryggerset tørskoet. På din venstre side fra indgang via entréen, ligger et af ejendommens i alt 4 værelser, dette med god indbygget skabsplads. 

Fra entréen føres du til husets hjerterum, bestående af det store, lyse køkken-alrum i direkte sammenhæng med stue. Gulvklinkerne fortsætter til køkken/alrum fra entréen og bidrager til et naturligt flow rummene imellem. Ved adgang til dette rum rammes man af det naturlige lys, der strømmer fra de store vinduespartier og ovenlysvinduerne. Lofthøjden bidrager yderligere til en fantastisk luftig rumfornemmelse. I boligen findes pæne hvide arkustiklofter og det mærkes tydeligt, at der er lagt vægt på en god akustik i etablingen af villaen.

Selve køkkenet er moderne i både udseende og indretning. Her er hvide grebsfrie elementer, hvid kompositbordplade og integrerede hårde hvidevarer. Desuden har masser af skabsplads samt god plads til spisebordet, hvor der er plads til både familie og venner. Det store vinduesparti mod haven har dobbelte terrassedøre med direkte udgang til en lækker, stor træterrasse og den dejligt lukkede have.

Et par trin fører ned til opholdsstuen. Stue og køkken/alrum er sammenhængende, men niveauforskellen og valget af trægulv i denne del af boligen medvirker til en naturlig indretning og separation af spiseafdeling og afslapningsmuligheder. Også her strømmer det naturlige lys ind i rummet fra flere vinkler og fra stuen er der ligeledes adgang til have og en overdækket terrasse.

Fra køkken/alrummet har man adgang til et værelse med skydedøre, som i dag er indrettet som kontor, samt til en fantastisk master-afdeling med soveværelse, mellemgang med indbygget skabsvæg og badeværelse med badekar. 

Desuden indeholder villaen yderligere 2 værelser og et badeværelse med brus, hvortil der er adgang fra entréen. 

Villaen er pænt og moderne indrettet med alt familien kan forvente af en bolig.

Det ene af villaens værelser vil ikke kunne benyttes af lejer, da udlejer har brug for at råde over et værelse. 

Området Hasle er kendt for sine gode faciliteter, herunder skoler, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og rekreative områder. Det er et populært sted for børnefamilier, og du vil hurtigt føle dig hjemme i dette skønne kvarter.

Villaen kan lejes fra d. 18. august 2024 til d. 30. juni 2025 eller efter aftale. 

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2022Design by Inmedia