DSC07786 DSC07790 DSC07788 DSC07789 Vesterbrogade 67 Stuen Th Plantegning IMG 0589

Rummelig 3- værelses lejlighed i stueplan, Vejle

Centralt beliggende, lys og rummelig lejlighed med parkeringsplads og muligt hobbyrum.

Lejligheden rummer en entre, et badeværelse, et køkken, en stue samt to værelser. Lejligheden er delevenlig og er i alt 87 godt udnyttede kvm.

I entreen findes et større garderobeskab. Herfra har man adgang til lejlighedens badeværelse samt køkkenet. Køkkenet er lyst og meget stort, hvorfor det vil være oplagt at have spiseplads her. Der er desuden masser af skabsplads i køkkenet. Fra køkkenet har man adgang til en stue, hvorfra der er yderligere adgang til to separate værelser.

Der er nyere laminatgulv i stuen samt i de to værelser. Derudover er hele lejligheden nymalet. Der er nyere køle/fryseskab, samt et nyere komfur og emhætte. En opvaskemaskine medfølger ligeledes, så man ikke skal bruge unødig tid på opvasken.

Hele lejligheden har en rigtig god loftshøjde (2,85m til loftet).

Der er desuden mulighed for at leje et ekstra hobbyrum på 8 m^2, som vil kunne bruges som hobbyrum/værksted/opbevaring. Rummet er højtbeliggende med egen indgang og rummet er delvis isoleret.

Ejendommen er beliggende på Vesterbrogade, i kort afstand til Campus Vejle og midtbyen. Der er busstoppested lige foran ejendommen, hvilket gør det nemt, at benytte offentlig transport.

Der er endvidere offentlige p-båse foran ejendommen samt privat parkering i ejendommens baggård.

Foruden lejligheden er der mulighed for råderet over et stort privat depotrum (9m^3) til kr. 250/mdr.

Alle lejligheder har dørtelefon. I baggården findes et fælles cykelskur og et flisebelagt fællesareal, hvorfra man kan nyde solen. Der forefindes endvidere parkeringspladser i ejendommens baggård, som er forbeholdt ejendommens beboere.

Der er fællesvaskeri i kælderen med vaskemaskiner og tørretumbler. Der betales ikke for benyttelse heraf.

Husdyr er ikke tilladt.

Man må højest have én bil parkeret på p-pladsen. 

Husdyr er ikke tilladt.

A conto varme + vand: 525 + 250 kr/mdr.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2015Design by Inmedia