DSC01171 DSC01196 DSC01174 DSC01189 DSC01164 DSC09896 DSC09898 IMG 3774 IMG 3760 IMG 3881 IMG 3756 IMG 3767 IMG 3778 IMG 3782 IMG 3815 IMG 3810 IMG 3806 IMG 3869 IMG 4345 DSC01186 DSC01180 IMG 3803 DSC09909 DSC09915 IMG 3785 IMG 3788 DSC09905 IMG 3872

Arkitektonisk liebhavervilla med udsigt over Kolding Fjord

På Strandmøllevej i Kolding, i et eftertragtet og pænt kvarter med smukke villaer og grønne haver omkring, finder man denne spændende og arkitektoniske perle med enestående udsigt over fjorden. 

Villaen er helt unik med mange specielle og gennemtænkte detaljer, der lader det udenfor enhver tvivl, at der her er tale om liebhaveri og kvalitetsbyggeri. 

Ejendommen er opført i 2007 og består af 187 kvadratmeter beboelse fordelt på 2 etager. Derudover er der i kælderen 55 kvadratmeter indbygget garage med stor plads til både biler og opbevaring.

Det er tydeligt, at villaen er opført med kvalitet for øje. Bl.a. er gulvene er opført i flotte planker og italienske gulvklinker med gulvvarme overalt. Vindueskarmene er i italiensk travertin, der er installeret IHC-installationer med lysdæmpere og Beolink på hele førstesalen og køkkenet indeholder bl.a. et stort, lækkert SMEG komfur.

Allerede ved indkørsel til ejendommen fornemmer man, at denne villa er helt sin egen. Fra vejen velkommer ejendommen dig med søjler til en stenbelagt indkørsel, hvor huset knejser på toppen af den skrånende grund med sin helt specielle byggestilstil, der leder tankerne på en blanding af gamle ejendomme med spir og en moderne futuristisk villa med enestående glaspartier. Under ejendommen er der indkørsel til indtegreret garage med el-porte og direkte adgang til stueetagen derfra. 

Fra trappen føres man til en stor hall, med en central trappe til 1. sal, hvorfra stueetagens øvrige rum fordeler sig. Stueetagen indeholder 2 store værelser med store vinduespartier mod fjorden og begge med udgang til et flisebelagt areal foran huset, et mindre værelse samt pænt badeværelse med brus samt bryggers med vaskefaciliteter direkte udgang og trappe direkte til kælderens integrerede garage. 

Førstesalen er opført med inspiration fra New Yorks penhouselejligheder. Her kommer man direkte til et meget stort rum, som forener køkken, spiseafdeling og stue på bedste vis. Herfra er der adgang til to lækre solrige terrasser, hvoraf den ene, hvortil der er udgang fra fløjdøre fra køkkenet, er hele 100 kvadratmeter stor. Denne store solrige træterrasse er beliggende bag ejendommen og ligger derfor helt privat for sine omgivelser. 

Selve køkkenet er opført i hvide elementer med bordplader i valnød og hårde hvidevarer af bedste kvalitet. En aflang køkkenø, som naturligt afgrænser køkkenet fra det øvrige, har en integreret gaspejs for enden, som skaber hygge til både spiseafdeling, køkken og stue. 

Endnu en detalje er en integreret vareelevator, hvormed dagens indkøb kan transporteres direkte fra garagen til køkkenet.

Spiseafdelingen ligger for enden af køkken og køkken-ø mod det store vinduesparti mod fjord. Områdets natur lukkes helt ind i rummet. 

En naturlig afgrænsning af rummet, med trappen i midten, afskiller køkken/spiseafdeling fra selve stuen på den anden side. Herfra er der udgang til en stor sydvendt terrasse ligeledes med udsigt over området og fjorden. Herfra er der adgang til master-afdelingen som kombinerer soveværelset med et lækkert wellness-badeværelse med i rummet. Her er både brus og et dobbelt Phillip Starck-badekar. Fra masterafdelingen er der ligeledes udgang til den store terrasse bag huset. 

Her er tale om en helt unik ejendom for den kvalitetsbevidste lejer. 

Ejendommen overtages nymalet overalt og står klar til overtagelse snarest. Den kan lejes til 31. maj 2025. 

Depositum: 3 måneders leje

Forbrug betales ud over huslejen direkte til forsyningsværkerne.

Vil du have en fremvisning af boligen?

Kontakt os ved at skrive eller ringe!

Copyright © - Phoenix Home 2015Design by Inmedia